View Single Post
Old 12-04-2007, 16:34
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Tudod, az az érdekes, hogy bármit írok neked nem tetszik, és szvsz nem hiszed el azt se hogy egyáltalán segítő szándékkal írok. De ezt még meg is értem a történtek után. De azt hogy Zolinak sem hiszel aki azért elég sok mindent végig csinált már a hódban... és le"badarság"ozod amit ír; amit azért ír, hogy segítsen az SZK-s oriknak, és mutasson valami reménysugarat nekik... és még benned megy fel a pumpa!? röhej...

Megpróbáltad egyáltalán? NEM próbáltad meg! SZK-n lapítasz és sajnáltatod magad. És innentől kezdve tényleg tök felesleges leírni, hogyan és miként kellene csinálni, mert szerinted eleve halott ötlet és badarság! Bármi amit mondunk.
Megjegyzem h mar nem vagyok SZK-n... vagyis te is jol atlatod a dolgokat
Amiket irtal azok meg nem ervek...
Azt h segito szandekkal irsz azt ird masnak, annak aki elhiszi...
Eloszor is nektek is jo h megno a top helyek szama... ami nem rosz nekunk sem... vagyis magatokon is segitesz... Az h valaki sok mindent vegigcsinalt a hoditoban az engem nem zavar es nem nyugtat... elismeres neki es annyi... attol meg nem fogok se eloted se mas elott leterdelni foleg mikor ilyeneket ir... En ERVEKET kertem mert nem hiszen h be tudja bizonyitani h megvalosithato...
Vegyuk kulon a piacot es kulon a hadugyet egy kicsit...
Egyik teren sem nyerhet az 1-2 fos klan !!!

8-10 orit nem tud legyozni 2 ori a piacon, foleg olyan helyzetben h ti megengedhetitek magatoknak h teljesen uressn hadjatok az oritokat es termeljetek barmit ami eppen kell + nagyobb hekin...
Mikor tud egy 1-2 fos klan akkora vedelmet biztositani maganak h 75-84% barakos orit ami meg van toltve loval kivedjen?!?!?!

Last edited by ErdelyMagyaria; 12-04-2007 at 16:44..
Reply With Quote