Az összeesküvés emléletről meg a fejlesztők szemétségéről szeretném elmondani a véleményem.
Lehet itt kelteni a hangulatot, hogy a fejlesztők zsiványok amiért nem érik be kevesebbel, de van ennek egy másik oldala is. Jelen pillanatban van egy kazal módja a vipelésnek, ezek közt viszont nem szerepel a voda az ismert okok miatt. Szal nem az a kérdés, hogy miért nem érik be kevesebbel a fejlesztők, hanem az, hogy akarunk-e egy új lehetőséget a vipelésre. Senki nem kötelez a használatára, megoldhatjuk a jövőben is úgy ahogy eddig tettük, és kapunk más feltételekkel egy újabb verziót. Azért senki nem pattog tudtommal, hogy a bankkártyás lehetőség mellett a cégnek lényegesen gazdaságtalanabb a vipelés bármely hálózatról küldöd is, és eleve lemondtak bizonyos nyereséghányadról, hogy ugyanannyi pénzért ugyanannyi vipkört kapjunk. A végtelenségig azért ők se mondhatnak le. Szerintem. Ráadásul azzal sem értek egyet, hogy ez nekik afféle ingyen pénz, mert a vodások most is megoldják a vipet, csak sokkal körülményesebben. Azaz ha még olcsóbban adnák a vipet azzal igen sok pénztől esnének el, lévén azt a pénzt most megkapják más formában. Abban én nem nagyon hiszek, hogy ha lenne vodás vip, akkor hirtelen megugrana a vipesek száma, mert milyen jó is az.
Míg vodás voltam én simán fizettem volna ennyivel többet, mert nem akkora összeg, hogy ne érje meg a nyugalom, hogy nem kell kuncsorogjak jobbra-balra, hátha valaki hajlandó lesz elküldeni az sms-eket.