En ugy gondolom hogy akarmelyik csopiban jo penzt lehet csinalni a kati piaccal...(meg nem voltam 5 on kivul sehol de hallottam mar ezt azt...)
Talan megintcsak az 1A a kivetel de az majdnem mindenben kivetel tehat nem is szamitom oda...
Tehat ott a varisnak a lathatalansag, meg a napi fix penze, ha jol csinalaj mindig eladja a katonait, abbol meg eleg jol elvan nem? Mert vegulis mire kell kolteni egy varis orinak? O nem megy utni, tehat minimalis fegyver kell neki, azt a katibol szarmazo penzbol siman megveheti vagy tartson par kovacsot, megintcsak nem megy tolizni, tehat nem buk be senkinel, nem kell tolikat kepzni...Akkor mar csak arra tudok gondolni , hogy ha feljebb fedez, vagy leutik akkor kell neki nyersi. Ha fedezget akkor mehet lassan, es nem kell neki azonnal bevasarolnia a piacon , varhat picit kedvezo arakra. ha meg leutik akkor a hadis se fog kimenni fosztira , mert kell neki a nyersire...
En amondo vagyok ha varis valaki, akkor legyen kersekedo es tartson bankokat, az megintcsak fix penz. Magasabb szinten lehet nem eri meg, de ez van. Ha MF akkor huzza meg magat, ne nagyon pattogjon, ha meg szovis akkor meg (jobb szovikbe) ugyis eltartja a szovije.
Legvegul: tanuljon meg a piaccal jatszni...

egy kis ugyeskedes es dol a le...