View Single Post
Old 12-04-2007, 11:53
Ezust Ezust is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Nekem egy olyan ötletem lenne a hulla kérdésre, hogy minden körváltásnál az éppen az adott szinten elhullott seregek, lakosok amiket valahol számol és ki is mutat a gép az üzenetekben, automatikusan rendeződjön át az adott szinten lévő hullákhoz. Lakos lakosként, elit elitként, íj íjként. Mondjuk 10 hulla van az adott szinten, akkor mindenki 10% - ot kap mindenből. Tehát volt az adott körben mondjuk 10 db támadás ami nem hullatámadás és a mészárlások és seregveszteségek lelkeit megkapják. Mintha a meghalt lelkek a túlvilágra mennének. Az elosztásnál azonban ha az adott hullának nincs például lóva az oriban, akkor a rá eső lóarány elveszik, úgyanígy elveszik ha már nem fér el több egység a hullánál. Tehát csak azonos típusú katona mehetne. A mészárokból befolyó lakosság pedig kiküszöbölné az emberlopások veszteségét. Ezt mindig körváltás után számolná, hogy pl a körváltás előtti tűzlabdák ne legyenek hiábavalóak a hulla ellen. Valójában a mi háborúink tartanák el a hulla orikat. Úgyanezt be lehetne vezetni más országok közti toli és tűzlabda akcióknál is, csak ott azonnal generálná le a program a hullákhoz a meghalt lelkeket. Ezáltal a hullák seregei bankhelyek és kereskedő személyiség kiváltásával nagyon gyorsan duzzadnának. Emelett hogy legyen azért esélye a hulláknak nagyobb szinten én adnék 15 vagy 20% lakhelybővítést úgy mint a törpnél, hiszen az alvilág seregeinek sokkal szaporábbnak kellenne lenniük. Így a hullák választhatnának tudós személyiséget kereskedő helyett. Így valahol megmarad a hullák gyújtásának esélye is, de a több férőhely miatti kevesebb házból valamivel kevesebb fogyna.

Remélem érthető és nem túl hosszú
Reply With Quote