View Single Post
Old 04-01-2006, 20:05
Ven Ven is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laziga
oké abban van igazság de mondjuk mikor itt tele lesz kék 9esel mindenki ide téved egy kezdö és halálosan esélytelen lesz bármire. Söt a sok kék9es rájuk fog vadászni és még most azon törjük a fejünket hogy hogyan erösitsük magunkat tovább? a kezdökkel szemben. Ez minden csak nem fer játék igy tényleg belterjes lesz a játék Ezt én komolyan igy látom.
Már az hatalamas elöny hogy több év alat hatalmas rutint szerezünk ahoz adhozzá a 9személyiséget és még ha megint valami pluszt kapunk akkor tényleg nem lesz semmi esélye arra az uj játékosoknak hogy valami is elérjenek föleg hogy igy is sokan vissza élnek a személyiségekkel
Szerintem addig jó ez a játék mig nagyábol egyenlö feltételekkel játszahtunk és vannak uj emberek akikkel szinesedik a játék.
Szerintem az jó ötlet hogy jutalmazzuk azokat akik töbször körbe fordulnak de ne hatalmas elönnyel hogy a végén már az ujak ne tudjanak érvényesülni, látszodjon hogy ök profik gyüljön a kék szám stb de nadjunk magunka mégnagyobb elönyt....
Lehet tévedek, akkor sorry. Nekem minden orim kék, és az a tapasztalatom, ha nem idegesítenek fel kezdőbb orik azzal hogy ránk szállnak (lopás stb., gyökér üzik, vádaskodás, hogy persze tudjuk minden kék ori összejáccik, mert ismeritek egymást, napi soxori bepróbálás), akkor 2-3% az esély, hogy ártunk nekik. Max egyszer hekire lecsapjuk utána már el is felejtjük őket örökre. Ezt most a tipikusan kezdőkre írom. Na meg a sok személyiséges orik nagyobbik része nem is megy bele hosszabb háborúkba, csak halad előrre. Mire fellép az A-ba a hozzákapcsolt kis gnómja úgyis megírja azt a 100.000-400.000 tekit ami elég neki a köetkező körben A,B-be való jutáshoz. Ha megnézed, jópár gnóm kereskedőt, elf tudóst lácc köztük MF-ként ugye ezek nem éppen arra lettek beállítva, hogy kezdőket gyalázzanak le? A maradék kék szövi meg, ha nem lát nállad sok 100 millát, v. tekivel teli orikat biztos nem fog neked menni. Az már máskérdés, ha leszednek úgyis annyira sértettnek érzi magát a tulaj, hogy szétvereti magát egy jóval nagyobb tartalékokkal rendelkező szövivel, de ez már az ő baja. Ha pedig elég tartalékod van egy hosszú harchoz? Akkor minden esélyed megvan, hogy szétkapd a kéket is.
Innen értetlen vagyok, tényleg olyan nagy hátrány egy személyiséggel jáccani? Nem mi is eggyel kezdtük, v. még annyival sem.