Thread: "Alapfilmek" :)
View Single Post
Old 04-01-2006, 19:06
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Figyu nem értem. Te itt lekezdesz kötekedni. De nyugi velem azt is lehet.
Bocsi, de én tisztán láttom a világot nem kellenek csúf borz képek amik bántják a szép érzékemet.
Nem tom mit sértödtél emg de ha tudom küldöm si a pirosat ezután.

Kitanotól láttam a:
Zatoichi
Brother
Dolls
meg még két filmjét amik hümm most nem jutnak eszembe. De leginkább a Zatoichi teccet az kész azabaj, hogy a filmek nagyrésze a homályba vesz és cska amikro újra láttom közben ugrik behogy ja én etz már láttem

Ichi the killert miért is szóltad le?? fogaodk nem tudtad végig néznID jó énis nehezen

Quote:
Originally Posted by Enkidu
Rengetegen látnak benne művészit és értékeset (az, hogy ti nem, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kulturálatlan barbárok vagytok, csak az, hogy nem ismeritek el azt, hogy van, akinek jelenthet). Egyszóval letett valamit az asztalra, míg te meg a többi tökös gyerek, aki leszólja, semmit. Ennyi.

No comment.

Na mondjál párat. Kíváncsi vagyok, mit ismersz tőle és mi róluk a véleményed.

Tudjuk, hogy nagyon el vagy szállva magadtól, de kérünk, hogy legalább amíg beszélgetsz velünk, szállj le egy kicsit közénk alacsonyabbrendű teremtmények közé. Meg ne jelentsd ki mindenkiről, hogy mennyivel több filmet láttál, mint ő, mert 1. nem ez számít, 2. jó sokszor mellélősz, csak mi nem kezdjük el verni a mellünket, hogy "de mi többet láttunk!"...