Megvan a megoldas mar, csak nem lattam...
Nem jol allitottam fel a celjaim...
Nem fordulni kell hanem jatszani... ha mar ugyis nyomom a vip-et 1000-el akkor legalabb szorakozzak egy kicsit (igaz h 8-9k -val nyomom de mind1)...
Lassuk mi lesz a roman 1/A-ban ha Ati bele egyezese nelkul bevezetek egy max heki hatart ami persze nem vonatkozik az en klanomra es a top klanra sem... (Ezzel csak konyitenni akarok azon h a top klan megjobban elhuzzon a csopi tobbi reszetol es erre nem kell a jatekot modositani sem... Sem Ati sem mas ehez nem kell segitsen csak a klantarsaim)
Nem kell egybol JKSZ-ra gondolni azert mert 2 kulon klant emlitettem egy helyen...
Szerintem 2 lehetseges eredmeny lehet ebbol:
1. Robin-ek megint kivalnak h ussenek minket (es mi megint elhuzunk SZK-ra) es rajtunk kivul vegigutnek mindenkit...

2. Halalra untatom a top klant es az 1/A tobbi jatekosat es meg ennyi jatekos sem lesz a roman jatekba...
En nyitottam a topikot es en is lottem le most aszem... de ez van... akit erint az nem szol hozza, akit meg nem erint az elkezdve a top klan elleni JKSZ szervezesetol egesz addig terjed a jotanacsok sorozata h 1-2 fos klanokat alapitsunk... Aki 1-2 fos klanokrol beszel attol igy nyiltan megkerdeznem h: Hanyszor gondoltad at h 1-2 fos klan fel tudja venni a harcot egy nagy klannal? (ugy hadilag mint a piacon valo versenyt...)
A JKSZ-re nem is farasztom magam nyilatkozni...
Jah es mar meg kell valtoztatnom az alairasom megint...