Quote:
Originally Posted by Synkel
Ehhez képest akkor szólok, hogy a megbeszélésekben van ilyen irányú javaslat. Wand ötlötte ki, csak őt valahogy senki nem merte lehordani a sárga földig mint engem 
|
Határozottan nem hordtalak le! És Wandot se hordanám le. Senkit sem hordanék le, aki elmondja a véleményét erről.
De mint írtam, a hiénázás mindennapos, sőt, naponta többször előfordul, és hogy ha ez módosítási javaslat lenne, hogy ezt bűntetni kell (itt jegyzem meg:Synkel nem tett ilyen javaslatot!), akkor a hadi orik 80% menne a levesbe, mert már mindenki hiénázott. Még én is hiénáztam, kétszer is. Igaz, abból az egyik véletlen volt, mert vakon mentem ki valakire, aki kitámadott. A másik meg direkt, mert beütött fosztira, én meg visszanyaltam hekire, amikor kiment másra.
A hozzászólásommal sem Synkel, sem Wand véleményét nem kívántam sem leszólni, sem befolyásolni. Én csak a sajtá véleményemet fejeztem ki azzal, hogy a két dolog (hiénázás <-> szövi lehúzása és szétverése) egyáltalán nem egy kalap alá heendő 'bűntett'. De ez egy vélemény. Ami semmiben nem csorbítja más véleményét!