View Single Post
Old 12-03-2007, 07:06
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Én, mint utolsó senki kezdő béna megjegyeznék valamit. Az egyik hadi országommal naponta legalább 4 támadást indítok, általában több sereggel, mert gyorsan akarok a TOP-ba kerülni, és ez 100%-os katonai morállal könnyebb, mint alacsonyabbal.
Tegnap 2x is lehiénáztak, hiába tartok otthon toronyíjat, egy hadi ori szövisegítséggel röhögve átüti, amíg a lovak kint vannak, és még csak nem is őket támadtam meg, hanem mást.
Nem vagyok nagy hadis, kevés hadim van. De amiért ez a topic van, tehát hogy szövin belül ne lehessen agyonszívatni a másik szövitagot, az szerintem ennél ritkább eset.
Odaáig elfogadom Sy véleményét, hogy végülis ha úgy vesszük ez sem szép dolog (mármint a hiéna), de tény, hogy állati jól használható. A lényeg, hogy ha a hiénázást is egy kalap alá vennénk ezzel, akkor hány ország lenne büntetve? A hadi orik 50%-a kb. (Tudom, hgoy Sy nem javasolt semmi módosítást, csak magánvéleményt mondott. Csak azért jegyeztem ezt meg, hogy nehogy valaki az ő gondolatából kifacsarjon egy ilyen irányú dosítási javaslatot!)