Quote:
Originally Posted by sutike31005
akkor elmondom, miért nem értettem egyett a törléses dologgal, mert úgy láttam a kapott pirosból ala HÓHÉR hogy nem egyértelmű..
szerintem amíg a játék adta kereteket betartva csinálja ezt az ember addig erkölcstelen gerinctelen dolognak nevezheted, de szabalytalannak nem.. sok féle képpen ellehetett volan kerülni és ahogy Ati bíztosította róla a játékosokat a köv verzióba ellehet madj kerülni ezt a problémát. Addig azonban ezt törléssel " jutalmazni" nem lenne korrekt hiszen ez konkrétan nem volt lefektetve, hogy nem szabályos.. ( és hozzátéve mivel az eddig ilyeneket elkövetők se voltak törölve nem most kéne elkezdeni.. majd, ha kilehet küszöbölni vagy lelesz írva, hogy ezt tilos onnantól kezdve büntetheti az ADMIN úgy ahogy szeretné, addig Mi játékosok csak véleménnyel lehetünk a dologról.. de tudjátok az ADMINról MODIról játékról csak jót  )
off:HÓHÉR velem nem egyet érteni jogodban áll azonban az értetlenséged és amiatt, mert nem értek Veled egyet pirosat adni.. pfff.. gratulálok.. most meg indokold meg egy üziben légyszíves bövebben, hogy miért kaptam, mert nagyon rosszul esett :S
ja és, ha már itt tartunk akkor most zöldeket szeretnék kapni  sokat! :P
|
nos a piros ezért ment, hogy mennyire érintett rosszul rohadtul nem érdekel.
Quote:
Originally Posted by sutike31005
nem értek Veled egyet.
|
nálam ez piros, ez van.ahogy montad igen van hozzá jogom
sőt ahhoz is van, hogy ne kommentáljam miért.
synkelnek meg a kérdéshez való hozzáállása enyhén szólva sem játékos barát...
egy szándékosan a másik tönkre tételére irányuló gerinctelen féreg húzást hasonlítani a "hiénázáshoz", ami az egyik legjobb eszköz a játékban, hogy 1-1 hadi ország ne tudjon büntetlenül 100 % osan kitámadni... (kockázat nélküli földszerzés? )
ha synkel ezt szeretné, akkor abban mi a stratégia játék?
esetleg a visszatámadás is gusztustalan? vagy az még belefér?