Quote:
Originally Posted by Ati
Összességében ez egy elég fix árat ad ki.
Amúgy épp gondolkozom azon, hogy lehet, hogy túl van bonyolítva ez az egész, és simán csak a max árat kell felemelni, a felvásárlási árat egy kicsit hozzáigazítani, és kihagyni az egészből a piacot... Az ingadozás magasabb árnál sokkal jobban látszik majd.
|
Szerintem meg pont igy lehet majd manipulálni könnyen. Mert mi is történik ha felemeljük a drágakö árát csoportoktol fügetlenül és csak ingáztatjuk akkor mindig lesz olyan aki az olcsob csopikban (ahol a nyersek olcsok) felvásárolva kivárja hogy felmenjen az ára és boritja vele a piacot mert bontva kiszorja és ezzel letaszitja a nyers árát és azt is felvásárolja aminek a következö eredménye felverte a nyers árat felverte a kö árat és nem beszélve hogy az utalásokat mégjobban megkönyitjük ezzel és riziko mentessé tesszük

Viszont ha csoportokra lebontva határozzuk meg akkor a piacokhoz hasonlitva, akkor nem lesz vele könnyebb mint az ép aktuálisan legdrágább nyerssel. És mindeig lesz olyan mint én is hogy nem tudok tovább fordulni mert a következö csopiban még nem léphet az orim és felülök a csopi tetejére és termelek meg spekulálok a piaccal

De ha ehhez akartok a drágakövel plusz segitséget adni akkor annak csak örülök

( mikor én ülök fennt, nem mikor én vagyok a csopi alján)