Quote:
Originally Posted by DeathSurf
Normalisan akarok jatszani, ugy mint a tobbiek. Lekezelessel nem megyunk am semmire, neked jo emrt nem kell foglalkozni vele de szamomra nem lesz belole semmi szal.. 
kerlek szentelj 5 percet ram  ha nem lehetseges (amit ketlek), hogy en is maradhassak 5/V ben akkor hagyjuk.
Anarchba menjenek a csalok. ennyi.
Priviben minden leirtam.
|
A privit pedig egy laza mozdulattal töröltem. Ne haragudj, de nem ismerlek, nem fogok kivételezni. Ha más privijére nem válaszolok, akkor a tiedre sem. Még akkor sem, ha rossz helyre irogatsz a fórumon. Azt hiszem, hogy nem nagyon lehet félreérteni azt, hogy " Privát kérésekre és kérdésekre sajnos nem tudok válaszolni, ilyenekkel kérlek ne keress. Használd a fórumot, vagy írj a
support@hodito.hu címre. Tudom, hogy csak fél óra lenne, de párezerszer fél óra az mennyi is?

Köszönöm." Ez minden egyes üzeneten végén megtalálható, a profilomban is 2 helyen. Ha ezt nem tartod tiszteletben, és ennek ellenére választ vársz, akkor így jártál.
Tipp: fórumon ha a megfelelő témába írnál, talán hatékonyabb lenne minden.

Például nyitsz egy témát a segítségek fórumban, valami olyan címmel, hogy "Mit tehetek, hogy ne kerüljek állandóan anarchba?", vagy valami hasonló.
Kivételezéseket viszont ne várj. Köszönöm.