Thread: Felfedezés
View Single Post
Old 11-30-2007, 19:53
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Ehhez viszont könnyíteni kell a fedezésen és meg kell akadályozni, hogy a top fedezzen.
Nem kötekedni akarok, a hozzászólásom nem is közvetlenül kapcsolódik a felfedezéshez. De ez a mondat szemet szúrt.

Ne alkossunk szabályt azért hogy egy másik játékost utol tudjunk érni, illetve ne korlátozzunk senkit a haladásban azért hogy utol tudjuk érni.
Vissza gondolok pár évvel ezelőttre mikor először kerültem az 1/A-ba, ha jól emlékszem az első két klán volt a jász barbárok és még valaki, utánnuk következtek Wandék a Ghost busters nevü klánnal. Wandék jó sokáig áltak és termeltek a két másik klán mögött, mig nem top klán lettek, nem emlékszem hogy harcal szerezték emg a topos helyet vagy feloszlottak előttük.
Ugye ott tartunk hogy Wandék a topklán, felfedezni potom 225 katonárt lehet, bárki felfedezhet. Még sem mert senki a topklán, majd a topklánbol kilépő nagy országok közelébe menni, pedig lehetett olcsón felfedezni.Hosszú hónapokig volt ez így, hatalmas szakadék volt a toppos országok mögött a pontlistában, lehetett olcsón felfedezni, még sem ment oda senki, aztán jött pár ember akik mertek, oda mentek és ütöttek.

Kérdésem, hogy ha most megtiltjuk a topkklánnak hogy akár egy hektárt is fedezzen, lessz valaki olyan tökös, hogy oda menjen ütni?

Ha olcsóbbá tesszük a felfedezést, akkor majd oda mernek menni a játékosok a nagyok közelébe?

Én támogatom hogy enyhítsünk ezen az eltúlzott rendszeren, hogy miylen formán, az nekem mindegy, nem is szólok bele, de ne higyje senki se, hogy egy könnyítés majd megoldja a problémákat, felszámolja a szakadékokat, mert nem, a szakadékok megszüntetéséhez játszani kell, nem félteni a megszerzett földet, kezdeményezni, szükség szerint helyezkedni a klánpontlistán, ütni lefelé is egyéniben és 400k környék
én mégha drága is a felfedezés azért még most is ki lehet termelni egy egy ráálláshoz elegendő katonát, történjen ez fokozással vagy fedezéssel. Nem 32-32% barakk tornyot kell az országba tenni, az a hidfőnél posztolni kiváló, de átmenni a hídon édes kevés.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote