View Single Post
Old 11-29-2007, 20:46
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Wand, ahogy elnézem, itt az egész javaslat felesleges. Paliking asszem erősen túlzott mikor 30 orit emlegetett. Messze nincs/nem lesz ennyi aki használni is fogja a javaslatot. Azért ne csináljunk bányatalálást, hogy az A topjában egypár ori (2 van akiről tudok, hogy törpét főleg klánütéssel vittek magasra, a régiek még 255 kattancsért fedeztek, és szerintem épp elég bányájuk van, bár ebben tévedhetek is) jól érezze magát, és fillérekért szerezzen bányát.

12-15k hekin elég elszigetelten állnak az orik, simán lehet beléjük 15% bányát feltárni, nincs aki veszély jelentsen rájuk. Ezek az orik védetten termelhetnek az olcsó bányáikban jó sokáig mire valaki is odaér a közelükbe. Ehhez képest ha egy törpi 3500 hekin akar bányát, de nem kéne neki eltávolodni a klánjától, akkor beledöglik a feltárásba, ráadásul neki télleg szüksége van a termelésére, mert az ő környékén zajlik az élet, és elhasználja amit termel.

Úgyhogy én nagyon ellenzem, hogy magas hekin is annyiba kerüljön egy bánya mint alacsonyon. Azt se tartanám jónak, hogy a törpék állandóan ugráljanak, hogy hol bányászok, hol meg termelek kicsit. A javaslat eleve nem erre született, hanem arra az esetre amikor a törpik télleg ellehetetlenülnek mert olyan helyzetben és időben mentek magasra amikor még lehetett olcsón. A jelenleg feljutó nagy törpékre ez nem áll. Akárcsak az elfekkel, tudják mit választanak, nem menet közben jönnek rá, hogy hoppá, drága lesz ám a bánya.