Quote:
Originally Posted by Remedy
Mar miert zarnad ki? Nem ertem. A lehetoseg ugyanugy adott lesz neki...
Nem ertem se a Te, se a Synkel erveleset, az a baj, ahogy mindig is mondtam, nem globalisan probaljatok a dolgot nezni, hanem a sajat onos erdekeiteket. Ez sose vezet jora...  Nem tunt fel, hogy a tapasztaltabb jatekosok (Reaktor, wand, Xeper) mind ellenetek ervelnek? Talan mert utalnak titeket? Talan mert nagy torpe orszaguk van, amibe tudnanak banyat talalni? Nem, es nem. Hanem mert jobban atlatjak a dolgot, azert.
|
Remy ők legalább érvelnek, mert én még 1 érvet (!) nem halottam elhangzani amelett hogy miért nem jó ha lejjebb is használható lenne... az 1/4-es dolog mindenkinek jó lenne sztem, így a nagytörp is negyedannyiért juthatna bányához, mintha fedezne, ráadásul a fedezési arányt sem befolyásolja.
Nem értem, hogy miért lenne baj ha lenne egy faj, ami könnyedén tudna a piactol függetlenül alkalmazkodni helyzetekhez. hogy átépüléshez nem kell 10 meg 100milliókat költenie...
Amúgy amit mindenkép változtatnék, hogy a fedezési aránytól független legyen, ha már faji tulajdonság, egyforma hekin, egyforma költségeik legyenek, ha egy fajjal vannak.