Quote:
Originally Posted by wand
idézem magam:
neekem úgy tűnik nem ütni lesz érdemes, hanem "Hóhért" tartani a klánban..
azért az én verzióm pontosan így hangzott:
Fegya, jó ideje az első 11 ország ugyanakkora hektáron van, ergó, ha a 4. területig lehet fedezni, az pont azt jelenti, hogy fel lehet fedezni az 1/A első helyére.. jó lenne ez?
igen ebben én is biztos vagyok. De abban is biztos vagy, hogyha lehetősége van rá akkor az egyik jelenlegi toppklán sem "gyárt" magának tisztán felfedezéssel egy 3. toppklánt 6 hónap alatt?
vagy nem "támogat" meg egy 3. baráti klánt, akik szintén 6 hónap alatt felérnek?
láttunk már ilyet ne legyünk naívok.. megbeszélét ütések voltak-vannak , és ha felfedezéssel való növeléséhez az kell, hogy 4 ori üssön, akkor előbb utóbb 4 ori ütni fog.
midezek mellett értékelem, hogy legalább szemmel láthatóan időt fordítasz egy javaslat kidolgozására!
és némi könnyítést én is támogatok, de csak ha a könnyítés fix határig tart.
és továbbra is az a véleményem, hogy nem lenne jó ha mostantól mindenki megint csak felfedezgetne.
|
Mint a top2 klán vezére kijelentem, hogy amíg én vezetem a klánt addig a top1 klánnal megbeszélt ütések nem lesznek.
Másik klánnak (3 klán) felfedezéshez forrásokat még szabályosan sem adnék.
De ha a 2 nagy klán termeléséből új orik mennének felfelé az is jó lenne mindenkinek aki csatával szeretne földhöz jutni.
Végre lenne célpont!
Véleményem szerint a következő változás következne be:
1,A mostani 250-400K-s orik elindulhatnának fedezéssel feljebb.
2,Talán az Ovi is felfedezhetne
3,A feltörekvő új nemzedék elfogadtató katonaköltséggel megközelíthetné az Ovi alsó országait. Ha az Ovi nem fedezné el ezeket akkor a listabeli rések betömődnének, és kialakulhatna a csata a 400-550K-s régióban.
4, Azt hogy a top2 klán mit tenne nem tudom, de az biztos, hogy örömmel várná a feltörekvő jó játékosokat akikkel megmérkőzhetne.