View Single Post
Old 11-27-2007, 08:32
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by yenkie View Post
Tudod én arra gondoltam, hogy ugyanannyi pénzért kevesebbet kapok, és ez nem jó.
Szerintem amennyi vodás játékos van, nem lenne ráfizetés, ha egységesen kapnánk a vip köröket.
Az évi 2000 forint többletkiadásért nem fogok az előfizetésről vipelni, inkább megtartom a dominót.
Nekem is egyszerűbb lenne egy telót fenttartani, de én sem vagyok a saját pénztárcám ellensége.
Akinek jó így is, tegye meg.
Senkit nem fogok lebeszélni róla.
Te elolvasod, hgoy miket írnak az emberek?

Ott volt a kakaóscsigás példa. Ha én 50 Ft-ért kapom a kakaóscsigát, és csak 40-ért tudom eladni, az VESZTESÉG! Akkor is veszteség, ha 1 kakaóscsigát adok el, meg ha TÍZEZRET, AKKOR IS.
Tehát ha ugyanannyi pénzért ugyanannyi VIP kört kapnál, de az a hódítónak többe kerülne, mint amennyit te befizetsz az SMS-sel, akkor az VESZTESÉG. Akkor is veszteség, hogy 100.000.000.000.000.000 Vodafonos tenné ugyanazt.
Úgyhogy légy oly jó, és vázold fel azt, hogy ha valami kis mennyiségben veszteséges, akkor abból hogy lesz nagy mennyiségben nyereség!

Mert ha ezt elmondod, akkor a leendő mérnök-informatikus diplomámat becserélem egy közgazdász diplomára, és én leszek a világ leggazdagabb embere, mert akkor csak annyit kéne tennem, hogy felvásárolok egy rakás kicsi, és veszteséges céget, majd ugyanazt csináltatom velük, hogy 10x annyit...
Lehet, hogy hülye vagyok, de szerintem az lenne a logikus, ha 10x akkora lenen a veszteség.... Ezzel szemben azt állítod, hogy akkor nem 1x lesz nagyobb a veszteség, sőt, mondjuk egy kis nyereség is lesz rajta.

Ha ezt számokkal alá tudod támasztani, akkor csinálj egy céget, esküszöm, én leszek az első vásárlód, akármit is állítasz elő!
Reply With Quote