Ez minden bizonnyal így van. Én csak azt mondom, hogy a példának okáért nevezzük a csoportot ZS csoportnak, amiről beszélek. Volt ott 8 nagy ori. Nem voltak olyan hatamlasak, de azért jócskán az összes többi fölé emelkedtek a pontlistán. Felléptek mégis egy szintet, most az én szövim a TOPszövi a csoportban, de már nem ugyanolyan a piac... elkezdett szétesni, mert nekünk 4-ünknek nincs annyi pénzünk. Lezuhantak a tekercsárak, Felszöktek a katonaárak, a nyerspiac bődületes, egyedül a rúna és a fegyver piacot tudom vinni tisztességesen, mert 20 milla rúnám van, ami önmagában több, mint az egész csoport összes többi játékosának az összes rúnája együttvéve.
Egyébként pénzem nincs, csóróskodik az ország. A piac nevetséges, megjelentek a harácsolók, meg az értelmetlen-tolvajok, ezért sokszor van kint nyersanyag 20 aranyért, de használhatatlan mennyiség, mondjuk 300 db fa.. Felveszed, és mi van mögötte? Vagy semmi, vagy 50.000-ért 800 fa... Na csináljon az ember valamit, kéne vagy 30.000 fa... Szerintem az egész csoportban nincs annyi fa összesen, amiből be tudnám építeni az üres területeket.
Természetesen át fogom venni a nyerspiacot a szinten, de az se fog sokáig tartani, mert 2.200 kör múlva ellépek a csoportból. Nyilván úgy, hogy az egész piacot úgy ahogy van, viszem magammal. Kíváncsi lennék, utána 1 hétig hogy fog kinézni a piac.

De a lényeg, amit mondani akarok a következő: Mint írtam, én támogatom az ötleteket, miszerint valahogy ösztönözni kéne az embereket a lépésre. Ez remek ötlet. De valahogy ne egyik napról a másikra tűnjön el mindenki mindenhonnan. Azért írtam, hogy finoman.
A végigverésről annyit, hogy teljesen igazad van. Most is végigveri. De nem mindegy, hogy utána 50 millióból építed fel az országodat, vagy 5 milliárdból. Mert nem mindegy, hogy 100 arany 0 kő, vagy 10.000 arany. Vagy 50.000. Vagy egyáltalán nincs is kő a piacon 4 napig. Kell idő, amíg átáll(nak) a csoport(ok) az új szituációra. Az ötletet mg továbbra is támogatom, ahogy eddig tettem.