View Single Post
Old 11-25-2007, 16:47
jgeri jgeri is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Sajnos nem vagyok érintett a marketinges elméletekben, de valamit nem értek, és szerintem emiatt megkapnám a való életben a "sikátorban összeverést".

1: A hóditóban a VIP egy szolgáltatás, mint pl egy gumis műhelyben a keréknyomás ellenőrzés a csere után. A műhelyben sem kerül semmibe rádugni a 4 kereket a tartályra(ha be sem kapcsol a kompresszor), és itt sem kerül semmibe az hogy a szerver bepipálja neked a VIP opciót.
2: Te ugyanannyit fizetsz a telódról az emeltdíjas sms-ért vodás és stb szolgáltatónak is, vagyis ugyanannyiba kerül a 4 kerék le és felszerelése 4 és 5 csavaros felninél is.
3: Ez jelenleg olyan, mintha a szerelő azt mondja, hogy "5 csavar/kerék? akkor csak 2 kerékben ellenőrizzük a nyomást" Ezáltal pluszba kell fizetni, hogy ugyanannyit kapj mint a 4 csavar esetén.

Magyarán szólva ha a voda miatt kevesebbet kap a hóditó fejlesztője, attól még nem bizti, hogy a játékost kéne büntetni, hisz ő ugyanannyit fizet, és nem hiszem, hogy ezen múlna a hódító fennállása! Szerintem ugyanúgy megadható volna a 336 VIP kör, hisz ha a vodától is lehetne küldeni, bizti, hogy többen küldenének sms-t.
Én eddig havonta egyszer küldettem mással sms-t, a maradék két hetet kihúztam vip nélkül. Ha maradna a 336 kör, akkor mostantól 2 sms/hó lenne amit küldenék. De így vállalom a VIP nélküliséget, mert ez nem fer a felhasználóval szemben.
Mintha a wc-s néni 80ft helyett 100-at kérne el, mert más a bőröm színe.
A voda ezt megteheti, de a hódító is ilyen volna?

Várom a kövezést!
Reply With Quote
Sponsored Links