Thread: Felfedezés
View Single Post
Old 11-24-2007, 20:12
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Arwyl javaslata ebből a szempontból jó, mert
-elég szigorú, így érdemesebb lesz ütéssel haladni, mint felfedezéssel
idézem magam:
Quote:
Originally Posted by wand View Post
vagy épp ha a klánodban van Hóhér 70% házzal a klántársa orija mennyi idő alatt fedezne fel csak az ő termeléséből 10 ről 27Kra?
4 hónap?
neekem úgy tűnik nem ütni lesz érdemes, hanem "Hóhért" tartani a klánban..

Quote:
Ez a javaslat Wandnak tetszett
azért az én verzióm pontosan így hangzott:
Quote:
Originally Posted by wand View Post
10.000 hektárig simán bárki fel tud menni, tehát addig semmi szükség könnyítésre,
utána adnék mondjuk 4.000 hektár felfedezéshez kedvezményt (ez persze lehet több v. kevesebb..), mondjuk a most szükséges katonamennyiség negyedéért felfedezheti ezt bárki, azzal a megkötéssel, hogy jelenlegi toppnál feljebb nem lehet [b]ezzel [b] fedezni.

Quote:
De a jelenlegi helyzetre jó lenne az a szabály is, hogy a csoport 4. legnagyobb területű országának területe a felfedezési korlát.
Fegya, jó ideje az első 11 ország ugyanakkora hektáron van, ergó, ha a 4. területig lehet fedezni, az pont azt jelenti, hogy fel lehet fedezni az 1/A első helyére.. jó lenne ez?

Quote:
Szinte biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi két top klán megbeszélt ütésekkel nem vinné fel a felfedezési korlátot..
igen ebben én is biztos vagyok. De abban is biztos vagy, hogyha lehetősége van rá akkor az egyik jelenlegi toppklán sem "gyárt" magának tisztán felfedezéssel egy 3. toppklánt 6 hónap alatt?
vagy nem "támogat" meg egy 3. baráti klánt, akik szintén 6 hónap alatt felérnek?
láttunk már ilyet ne legyünk naívok.. megbeszélét ütések voltak-vannak , és ha felfedezéssel való növeléséhez az kell, hogy 4 ori üssön, akkor előbb utóbb 4 ori ütni fog.

midezek mellett értékelem, hogy legalább szemmel láthatóan időt fordítasz egy javaslat kidolgozására!
és némi könnyítést én is támogatok, de csak ha a könnyítés fix határig tart.
és továbbra is az a véleményem, hogy nem lenne jó ha mostantól mindenki megint csak felfedezgetne.
Reply With Quote
Sponsored Links