Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Arwyl javaslata ebből a szempontból jó, mert
-elég szigorú, így érdemesebb lesz ütéssel haladni, mint felfedezéssel
|
idézem magam:
Quote:
Originally Posted by wand
vagy épp ha a klánodban van Hóhér 70% házzal a klántársa orija mennyi idő alatt fedezne fel csak az ő termeléséből 10 ről 27Kra?
4 hónap?
|
neekem úgy tűnik nem ütni lesz érdemes, hanem "Hóhért" tartani a klánban..
Quote:
Ez a javaslat Wandnak tetszett
|
azért az én verzióm pontosan így hangzott:
Quote:
Originally Posted by wand
10.000 hektárig simán bárki fel tud menni, tehát addig semmi szükség könnyítésre,
utána adnék mondjuk 4.000 hektár felfedezéshez kedvezményt (ez persze lehet több v. kevesebb..), mondjuk a most szükséges katonamennyiség negyedéért felfedezheti ezt bárki, azzal a megkötéssel, hogy jelenlegi toppnál feljebb nem lehet [b]ezzel [b] fedezni.
|
Quote:
De a jelenlegi helyzetre jó lenne az a szabály is, hogy a csoport 4. legnagyobb területű országának területe a felfedezési korlát.
|
Fegya, jó ideje az első 11 ország ugyanakkora hektáron van, ergó, ha a 4. területig lehet fedezni, az pont azt jelenti, hogy fel lehet fedezni az 1/A első helyére.. jó lenne ez?
Quote:
Szinte biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi két top klán megbeszélt ütésekkel nem vinné fel a felfedezési korlátot..
|
igen ebben én is biztos vagyok. De abban is biztos vagy, hogyha lehetősége van rá akkor az egyik jelenlegi toppklán sem "gyárt" magának tisztán felfedezéssel egy 3. toppklánt 6 hónap alatt?
vagy nem "támogat" meg egy 3. baráti klánt, akik szintén 6 hónap alatt felérnek?
láttunk már ilyet ne legyünk naívok.. megbeszélét ütések voltak-vannak , és
ha felfedezéssel való növeléséhez az kell, hogy 4 ori üssön, akkor előbb utóbb 4 ori ütni fog.
midezek mellett értékelem, hogy legalább szemmel láthatóan időt fordítasz egy javaslat kidolgozására!
és némi könnyítést én is támogatok, de csak ha a könnyítés fix határig tart.
és továbbra is az a véleményem, hogy nem lenne jó ha mostantól mindenki megint csak felfedezgetne.