View Single Post
Old 03-30-2006, 17:44
Morisz's Avatar
Morisz Morisz is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laziga
nem tudo de én végig olvastam most az egész topikot de nekem csak egy valami szurt szemet (talán tetszet is) még hozzá az az észrevétel hogy szegény varinak tényleg nincs semmi haszonszerzö lehetösége. Talán ezen tényleg érdemes lenne változtatni. Bár varis még soha nem voltam. Az is igaz hogy , nem tudom mitöl de mindig tele vannak lével, Általában kereskedök és biztos jól bizniszelnek vagy fenne tudja Vagy a runába lenne ekkora dohány ? passz. De tény hogy efektiv haszont nem tudnak szerezni
Mindig teli vannak lóvéval bizony mert a varit álltalában az válalja aki tud játszani
Most lenne egy olyan vari vagy már nem émlékszem miket írtak amivel hasznot tud csinálni az kb annyit érne mint az aranyalma hagyni kell min 1-2kszabad barakk helyet és napi 20 milla min megvan gyors csopiban sokkal több na most hogy ha ez a pénzbevéltelt szeretnék egy varival pótolni akkor mindenki teli lenne pénzel. Az a baj hogy mindenki úgy gondolkodik hogy a varinak kéne a változás mert... a tolinak kéne a változás mert... a hadinak szintén csak arra nem gondoltok hogy a egy gnóm hadi tud lopni, varizni, támadni na most akkor aztán jól megszorítanánk a hadikat ha adnánk egy új tolizást vagy varizást.