View Single Post
Old 11-22-2007, 22:11
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ugyan ebbe a témába nem akartam írni, mert a másikban már leírtam, hogy bár régebben gondot okozott a dolog, viszont átálltam pannonra, de anno akartam is indítani egy rábeszélésfélét hogy ha kicsit drágább is, de szervezd meg a vodás vipet. Goldy mondta hogy hagyjam inkább, mert annyian nyaggatnak ezzel, hogy már tele a hócipőd vele, és lehet megütsz ha én is előállok
Horland elfoglalt 74 hektárt Synkeltől... DDDDD
Viccet félretéve. A vodafonnak a rengeteg előnye mellett annál is több hátránya van. Tényleg van, ami tök jó náluk, csak éppen az ott 'elvesztett' lóvét (bevételkiesést) máshol pótolják... Sok olyan húzásuk van, ami nem tetszik. Ezáltal számomra is a legkevésbé preferált társaság. Én sem vagyok érintett igazán a kérdésben, túl sok a platinakártyám, hogy aláverjenek a Tmobile percdíjainak.
A kérdés inkább úgy hangzik szerintem, hogy lesz-e a hódnak akkora bevétele abból, hogy X ember elkezd vip-elni, aki eddig nem tette, hogy megérje kialakítani a vodás rendszert is.

Egyébként meg még mindig nem értem sajnos a dolgokat.
Visszaolvastam, és olyasmit véltem felfedezni, hogy évente 2000 ft a 'veszteség' egy vodásnak, ha bejön ez a vodavip dolog a csökkentett vip körökkel.
De ennek ellenére használná. (lehet, hogy hülye vagyok,) de nem értem. 2000 Ft-ból halál-lazán fenntart bárki egy másik telefont... tehát ha azt a 2000 ft-ot ilyen könnyen 'kidobja valaki az ablakon', akkor ennyi erővel vehetne egy domino kártyát, vagy hogy hívják a feltöltőset, és vipeljen arról. egyszerűen nem értem, hogy miért jobb többet fizetni ugyanazért (illetve hát ugyanannyi pénzért kevesebb cuccot kapni), mint fenntartani egy másik sim kártyát.
Aláírom. Kényelmetlen simkártyákat cserélgetni, dominot feltölteni, stb.. de szerintem az is kényelmetlen, hogy egy telefontársaság lehúz lóvéval, csak hogy játszhass. Sőt. Az inkább megalázás... (a telefontársaság részéről!)
Elnézést a hozzászólásért. de én ezt így gondolom.
Reply With Quote
Sponsored Links