Quote:
Originally Posted by BeeLord
Husztit nem véletlen meszelte el saját szövetsége decemberig. Ha olyan a mentalitása, mint amilyennek mutatta, inkább soha ne játszon a válogatottban.
Szóval az idegenbeli kecskefejők elleni 0-3 után elég érdekes cikket olvastam egy hírportálon. Természetesen ahol lehetett pocskondiázta a játékosokat és vezetőket, s örömittasan jelenthette ki a cikk szerzője, hogy neki bezony igaza volt ám de nagyon. Sajnos még ennél is durvább anyázás lesz majd ezután a hazai 1-2 és csoportbeli 6. hely következtében. Na ez az, amiről le kéne szoknia a firkászoknak. Akárhogyis nézzük, már rég nem vagyunk futball nagyhatalom és az általunk kiscsapatoknak(pl. Moldova, Bosznia) nevezett válogatottakkal vagyunk egy szinten. Ezáltal nem értem, miért kell világvégéről beszélni minden egyes vesztett meccs után...
Ugyanakkor attól a véleményemtől továbbra sem tántorodtam el, hogy fejlődik a csapat. Várhidi Péter munkája idővel meghozza az eredményét - illetve meghozhatná. Mert sajnos van egy olyan sanda gyanúm, hogy néhány napon belül Kisteleki szomorúan fogja közölni az újságokkal, hogy felbontották a szövetségi kapitány szerződését és egy új edző után kell nézniük. Majd jön megint valami lángész és ugyanott folytatódik minden, ahol Máltán abbahagyták.
Torghellét, Sebőköt, Mátyust és Lipcseit a csapatba!
|
nem fogja felbontani ugyanis Várhidinek decemberig van élő szerződése mint ideiglenes szövetségi kapitány

amúgy Husztit lehet szidni de sokkal többre menne a válogatott vele, Huszti, Vass, Hajnal Gera középpálya nem lenne azért gyenge