View Single Post
Old 03-30-2006, 12:10
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Talking

Quote:
Originally Posted by Chris
Steve, Senki: veletek nem történtek hasonló esetek játék közben?
háááát... nem nagyon... igazából csak fájdalmas JK bakik...
Vamp: meg akarja ölni a JK a herceget. nem közli az én karimmal aki csak áll és nem érti hogy most mit kellene tennie, kinek az oldalára álljon. nagy baj nincs mert a herceg Gargoylát leköti a Khiasyd tündértrükkje, a herceget meg Szet öröksége... nade JK megszólal: akkor lassan odamegyek és átdöföm rajta a karót... na erre a herceg (mivel Igaz brujah ) fogja: időtöréssel felpörög és eldob még egy brutál téboly-t mindenki menekül rötschreckben, kivéve a Chuck Norrisi tempóval és látványossággal közeledő JK-t aki korábbi
marhaságából kifolyólag egy kathai mandarin szerint kiválóan érdekes kísérlet áldozatává vált büntetésképp, és egy démonnal zárták egy testbe ... nos ügye a démon élvezi a show-t és nem akar elfutni így besül a herceg minden próbálkozása... nade még az is kiderül, hogy a JKnál nem fa vagy csontkaró van, hanem egy marhanagy féémcucc... azzal meg túrót se ér... na ezidő alatt bejött a segítség... ehhehh... én úgy ledaráltam volna a herceget annak a karinak a képességeivel de ez bebénázott.. (minek kap öreg vámpírt ha béna... pfff LOL) na miatta kénytelen voltam aurát formáltatni a mandarinnal (persze szívesen segített miután a birtokaimat ráhagytam... mert ügye ártatlan voltam és megintcsak ezt is megúsztam volna de mivel az a szerencsétlen Khiasyd meg azt mondta hogy az ő testőre vagyok és azért mentem velük, visszarángatott a balhéba és napoznom kellett volna, ha nincs az a szívélyes klánbarátságom a nosfikkal akik elrejtettek amíg átformáltam a testemet és a mandrain küldöttje elleplezte az aurámat is... szóval kiestem jó 5-6 napi eseményekből, és a saját ügyem se haladt... mindegy... jó úton vagyok ahoz hogy gyanúkeltés nélkül vegyem fel új személyazonosságommal a régi ügyem szálait )

szóval csak ilyenek történnek...
najó... meg SR-be budapesten a törpe rigóm (hiába, annyira szeretem azt a karit hogy inkább legeneráltam újra és hozok ide netre egyet belőle....) asztal alá vedeli az orkot, aki fele annyitól kifekszik, aztán alkohol bontóval a májamban kijózanodok egy 5 perc után és elmegyünk kocsikkal. az ork még másnap reggel is részeg a kocsma előtt saját hányásában kóvájogva, annyira immobillá ittam... hiába... a 80%os vodka az 80%os xD kellett neki kiröhögnie, hogy az első korty után megfejeltem a pultot és pár perc kelett (éljen megint az az alkoholos kiberver) amíg feleszméltem xD
Reply With Quote