Thread: Román 1/A
View Single Post
Old 11-20-2007, 18:12
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Robin View Post
Az 5200-5300 heki is sok az elmúlt események alapján. Ha jól tudom a hódító gyerekkorában az A-ban se volt top, hanem kötelező kör.
Én úgy tudnám elképzelni az efféle könnyítést hogy:
-csak az A-s orival lehessen lefordulni, B-ből senki ne tudja forgatni az oriját csak azért mert eltöltötte a kötelező kört a-ban.
-4000 kör véleméynem szerint elég lenne kötelező kör gyanánt.
-min. földet előírnék ami mondjuk a felhozott föld kétszerese lenne, amit egyáltalán nem nehéz elérni 4000 kör alatt.

Ezt az egészet egy bizonyos oriszám alatt gondoltam, ami lenne mondjuk 100 ori hogy szép kerek szám legyen
Ezzel sajat helyzeteden rontasz Robin :
-csak az A-s orival lehessen lefordulni, B-ből senki ne tudja forgatni az oriját csak azért mert eltöltötte a kötelező kört a-ban.
Bizti ezt akarod? Nekem megfelelne de akkor ti sem fordulnatok egy hamar... es ez megszoritas reszetere es nem konnyites, mert ha konyitest akarunk akkor az mindenkire vonatkozzon...

a 2400 heki nem olyan konnyu mint ahogyan te gondolod... vagyis megoldhato de nem 4000 kor alatt... legalabb is nekem nem ment... lehet velem van a gond...

Nem kell a minimun oriszam sem szerintem... addig kell a konnyites amig ti foglaljatok el a top helyeket es nem lehet fordulni... Mikor mar nem tudjatok elfoglalni a top helyeket akkor mar mehet a regi fordulasi kriterium... Ne 11 top helynel hanem min 15-nel... Tehat ha lesz 50 ori a roman 1/A-ban akkor johet a mostani fordulasi kovetelmeny
Reply With Quote