Quote:
Originally Posted by laci
Irtó nagy émény lehet egy ekkora világban egyszerre max. 199 társsal játszani   Hébe-hóba még össze is futhatsz egy-egy játékostárssal
Én mindenképpen a legális játékot ajánlom, annyira nem drága, és egy halom érv szól mellette.
|
Mondok jobbat: én sokáig olyan szerveren játszottam, ahol 35 játékos körül volt a limit.
És hogy a legális játék nem annyira drága?  Lehet én vagyok zsugori(sváb felmenőkkel nem nehéz), de 4000 HUF egy hónap játékért igenis sok. Tény, hogy aki egyszer kipróbálta az eredetit, soha nem akar majd törtön játszani, de azért az túlzás, hogy nem drága. És akkor tegyük hozzá, hogy az alapjáték ha jól emlékszem 5 vagy 6 ezer forint, a BC-t talán egy két helyen meg lehet kapni akcióban 8000-ért. És akkor még nyáron jön majd az új kiegészítő, ami szintén rohadt drága lesz szerintem.
|