Uhh kicsit kezdenek itt elvadulni a dolgok. Puppi korbácsolod a kedélyeket keményen!
Sztem felesleges bármilyen szabályt módosítani A-ban. Meglehet csinálni csak idő és aktivitás kell hozzá.
Most a "fentiektől" olvastam sok okosságokat ( miért no tartalék, rossz volt a csapat stb.). Nekem a csapattal nem volt semmi gondom, sőt egész összetartó banda jött létre és a hangulat is megvolt. Már csak vmi pia kellett volna.

A környező játékosokhoz, klánokhoz jól alakalmazkodtunk, csatázgatunk, fedeztünk és haladtunk felfelé. Mikor már kicsit drágácska volt a fedezés és akadt egy szinte majdnem full szabis klán, akkor gondoltuk megpróba, hátha megspórolunk pár kattincsot. Sikerült, kajnyújtásnyira került a TOP, de sajnos ez egyesek nagyravágyását, mohóságát is felébresztette. A többit sztem már mindenki tudja...
Hol a hiba?

Simán bennünk, mert nem készültünk fel a TOP klánra. Igaz minek is készültünk volna, mert mikor felléptünk A-ba, olyan dolgok hangoztak el, h "Gyertek fel sokan, legyünk minél többen, lehet fordulni...stb."
Röviden ennyi, többet a témával kapcsolatban nem akarok írni, mert teljesen felesleges. Régen volt, tanulni kell a hibákból!
Én tervezem a visszajövetelt, csak rákell még szánni magam. Feladni nem szoktam és nem is akarom most elkezdeni.