Hidd el Peti h nincs ra megoldas...

Ha en nem gondolkodtam eleget rajta akkor senki... azt meg nem kerheted h 50%-anak a csopibol porogjon a top kore... az mar eszmeletlen... tulzas...

Addig mig nem lesz minimum 15 top hely addig nincs miert jatszanom...
70% teruletnel?... szepen kiszamoltam es utana szamolhatsz h mennyi ido kell ahoz h 5k hekin legyek... es az az ido alatt ti persze megfentebb lesztek szal mar startbol tobb fog kelleni mint az 5k heki...

Egyetlen erdemes konyites a kovetkezo parosban latom: (de ez bizonyos vesztessegeket hozna a hodito stabbjanak... sajnos... es ha akarja valaki akkor priviben el is magyarazzom h miert...)
ha paros akkor 2 dologrol lenne szo
1. 90 nap torlese
2. Bizonyos eltoltott ido utan (nem akarok ide szamokat irni) fordulni lehessen
De marmint ahogy ezt mondottam, bizonyos vesztesseggel jar a ceg szamara es epen ezert nehezen lesz elfogadva ha esetleg targyalasra kerulne a javaslat...
Fenebe is Peti most meg kell valtoztatnom az alairasom... pedig mar annyira tettszett ...
Vegul is nekem ha csak a masodikat elfogadjak akkor is okes a dolog mert en mar nagyon regota csak vippel jatszom... szal nekem nem akadaly a 90 nap de ha ezt is eltorolnek akkor sokan visszajonek szerintem... Nem jatszom csak a romanban, a nemeten csak unalombol meg a magyaron szuksegletol (kell a kulso forum miatt) jatszom ugy h 2 ori vippezese meg belefer...