Thread: Román 1/A
View Single Post
Old 11-18-2007, 20:35
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria View Post
Figyelj... Ha valaki akarja h bizonyitsd elotte akkor tedd meg.. addig meg szepen vedd vissza a felsodet mert tul hangosan vered a melled...
Mondtam mar h amikor megertitek h kulombseg van a meg lehet es meg kell tenni kozott addig nincs mit jatszani veletek... egy kis csopihoz tul mohok vagytok... de ez mar igy van ha valaki feltunesi maniaban szenved... amugy ez kezelheto... ha gondolod akkor csaladi ismerosom is van aki segithet ezzen a teruleten...
Mondtam h ugyesek vagytok meg gratula es maradj annal h mas gratulal es ne te dicserd magad mert az buzlik amikor sajat magad dicsered es fenyezed!

Fogd vissza magad "barátom"! Szerintem nem írtam nagyképű önimádó dumát, és nem vertem a mellem. (főleg nem abban amit beidéztél) Megmondom őszintén hagy magasról leszarom, hogy ide jártok sírni, és csesztetni minket, mert fingotok nincs, hogy is kellene neki látni, hogy elérjétek a célotok. Soha nem is fogjátok elérni, mert jelenleg nincs tudásotok hozzá. És nem is ez a baj, mert senki nem úgy született, hogy kente-vágta a hódot, hanem SZK-n lapultok ahelyett, hogy játszanátok és tapasztalatot szereznétek.

Ott van SZK-n Puppi is Sakky is a magyar Pannonfölde 2 tagja. Össze kéne velük fogni, biztos vagyok benne lenne 1-2 ötletük, hogy mit és hogyan is kellenne. Ott van Hege is, csak ragadt rá valami a Big Gun-ban...

Többet nem kívánok reagálni a megsértődős, lelkizős, vádaskodós hsz-eitekre. Azt írtok amit akartok, de 1 tény megmarad: SZK-n vagytok!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote