Thread: Román 1/A
View Single Post
Old 11-18-2007, 19:44
Iris Iris is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Peti: több volt az 180-200k-nál amit írtál, de valóban én is csak kerekítve mondtam a 300k-t. Lényegtelen, nagyságrendileg stimmelt.

Viszont minél több időt hagytok a tartalékképzésre annál többször, vagy akár nagyobb mértékben tudjuk ezt megcsinálni.

Szerintem tok mind1 mikor jovunk vissza...tartalekotok van most is.....aki visszajon nem tud tartalekolni hanem fedez....amire kicsit feljebbmegy leveritek....ha lentmarad es tartalekot proba gyujteni akkor szetvaltok aztan csak leveritek...ha oszebeszelnenek a nem jatszo orik es megprobalnanak besegiteni nektek hogy ne tartalekozzatok akkor 1 hatalmas nagy JKSZ lenne az egesz dolog....ha tudsz jobbat akkor mond mar meg azoknak akik tenyleg vissza is szeretnenek menni A-ban.....en mondtam majd ha eldontom hogy eljott az ideje visszajovok....de jelenleg se idom se enegriam ra.....es sajnos nincs kivel....egyelore....a szovijeim nagyon optimistak voltak miutan felleptunk......de kicsit ....vagy inkabb nagyon ...elkeseredtek amikor lattak hogy semmi esely ellenetek....foleg miutan kivedtunk titeket es mondtam nekik hogy gratulaltal a vedeshez....es mondtad hogy nem tamadtok tobbet hanem mentek vissza a nagyklanba...aztan a 3-ik utessel betelt nekik a pohar....tehat ez van....jobbak voltatok mint mi...gratula erte....a tarsaimnak elvettetek a kedvuket...es a vegso megoldas az uj ori inditasa volt...orulok neki legalabb hogy meggyoztem oket hogy ne toroljenek...
.
Reply With Quote