Thread: Forma-1
View Single Post
Old 03-30-2006, 08:52
Morisz's Avatar
Morisz Morisz is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Apa
nem tudom mire gondolsz széthajtás alatt.....
közel az egyik legjobb pilota, aki maximális teljesitményt képes nyujtani, és mindezt folyamatosan.
ha nem 1 trágyakupacba ültetnék, talán má 2 éve ő volna a világbajnok.
az hogy az autoja nem birja az ő maximális terhelését, nem hinném h az ő hibája lenne.
talán mutathatnál még 1 ilyen pilotát.......
de nehogy nekem vmi madarat hozz fel példának, aki nem csak hogy szerencsés, és megbizhatobb autoba ül, de tud felmutatni olyan eredményeket mint ő!!!!!
ööööö.... senki
Mindig szerencsétlen szegény de a régi nagy ászok közül amikor a 2. legjobb pilótára kellett szavazniuk vajon kit választottak naná hogy Kimit és csupán azért a 2. volt mert hogy Sumi már akkor 7.-szeres vb volt és rá nem is szavaztak ő automatikas az első volt(érdekes...) Alonso pedig akkor vezetett összetettben és mégis Kimit választották.

Amúgy Kiminek mindegy hogy a végéről indul ha nem áll le a kocsi az első 5-ben tuti benne van. A széthajtás pedig érdekes akkor ezek szerint amikor még a Mika-val versenyzett a Sumi és leállt állandóan a Ferrari akkor az azért volt mert még nem tanult meg vezetni hiába volt már akkor nem tudom hány vb címe ugye

Ez azért van mert hiába jó a kaszni ha motor szétdurran állandóan. Igaz a Montoyának nem de ő nem is tud többet kihozni az autóból ő csak körözget.
Reply With Quote