Te meg mindig nem erted Robin...

Nem az uteseket kell magyaraznod hanem azt amiket allitasz...
Mar aszem 3x irom le h nem erdekel az h hogyan, h miert, h hany orakor, h kivel, h kit stb....
Olyan dolgokra kerdeztem ra amelyeket egyszeruen esszel nem lehet elfogadni !!! Bocsanat itt altalanositottam... Vagyis en nem tom felfogni....
H mire kerdeztem ra? Olvas vissza vagy ha unod akkor ujra leirom... es ha masodik olvasasra is tartod azokat az allitasokat akkor el kell fogadjam h 2 kulon vilagon elunk... vagy tul verprofi vagy es te lenne mit kezdjel olyan tamado orik ellen akik, nem 500k, hanem legyen 200k egyseget pontnovelesre hasznalnak + 78-80% barakkal rendelkezo orik ellen tudnad allni a sarat amelyek fel vannak toltve lovakkal...
Mikor klan utesre ti 415k lovat tudtatok osszegyujteni...
Nem kerem azt sem h miert nem tartalekoltok!
Tudod nagyon jol h miert... es masok is tudjak csak mindenki azt irta h keptelenseg... de h miert az senki sem irta... nem miattatok... hanem azert mert az egysegeket mi a fedezesbe verjuk bele nem a tartalekhoz csatoljuk...
Mert topba szerettunk volna kerulni...
Megoldasok Robin?...
Nagyon ugyes javaslatokat lattam... Mint pl. azt h mar 5k hekin porogne a top kor... mi hany hekin voltunk? Es ne feledd h mi voltunk a legfentebb... Megmondom en ha nem tudod... 3.8k hekin voltam en vagyis kb. 4 honap alatt 1400 hekit szedtem magamra es elegge nyomtak elore + utottem is foldert
Ha minden 6 honapban beut minket a ti klanotok akkor minimum masfel ev jatek utan kerulok oda h kb. 5-5.2k hekim legyen... na igen ez igy szep es jo de akkor ti hany hekin lesztek h a legnagyobb terulettel rendekezo ori szerint nekem legyen meg az o 70%-a? (En melesleg 2 evet szamitottam igy jott ki a 5.3k heki, de mindig a pozitivumot nezzuk es azt is persze h utni is fogok ugy mint addig...)
Javasoljak jobbat? Nem tudok... sajnos nem tudok... sot szerintem erre senki sem fog talalni megoldast csak az ido... marmint hagyni masokat is legalabb fel evet kuporgatni es hagyni oket h belassak h nincs ertelme... vegul hatha annyi naiv jatekos osszegyul egyszerre az 1/A-ban h meglesz az 50-es csopiletszam... mert addig nem fogsz engem az 1/A pontlistajan latni hiszen ertelmetlennek latom... Nem a te hibad Robin, ugy h ne magyarzkodj...
Nem erted leptunk ki! Ezt mar belatom... (habar szerintem egyeseknek most jogosan felall a szor a hatukon mikor eppen tolem latjak ezt allitani... :P) nem erted vagy ertetek... igy alakult ki a helyzet... En majd megvarom azt amikor lesz legalabb 15 top hely... Addig is vippezem a masik orimat es 5. szintrol megyek egesz a 2. szintre es onnan ujra 5. szint es a ciklus kezdodik elorol... legalabb is barmilyen furan is hangzik... ennek latom ertelmet de az 1/A-nak nem...