Thread: Román 1/A
View Single Post
Old 11-17-2007, 19:19
Robin Robin is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria View Post
Ugye Robin csak vicceltel itt?
függetlenül a tartalékoktól????? Te biza hany eves vagy Robin? Meg hiszel a mesekben?!?! En mar nem!

(és nem kérek olyan reakciót hogy de nem lehet másnak játszani A-ban...)
Hat erdekel h ezzel mit is akartal mondanni Robin...
Nem akarok semmit sem felreertelmezni ugy h megvarom amig tisztazod h mit is akartal ide irni...

Arrakis most a 9. helyen van, nem fogjuk leütni, ha fel tud jönni a top 30-ba akkor had forduljon. (ha jól emléxem ő is nagyon régóta van itt) ....

Nagyon szeretnek hinni neked de valahogy ezt mar nem megy...
Es igen a tietek a csopi es ezert csak gratulalni akarok, nem szemrehanyas, csak azert megis megegyszer megkerdek valamit:
függetlenül a tartalékoktól?

Ha igennel felelsz akkor te tenleg nem vagy eszednel ember... mar bocsass meg nekem ezert... csak azt merd fel h mi legnagyobb sereget amit osszeszedtunk a klanuteshez az 415k lo volt.... es ti 500k lovat fokoztatok le csak pontszam novelesre...
függetlenül a tartalékoktól?

Kerlek ird azt h tulzok az 500k loval... Nagyon kerlek ird azt!
Minden oriban majd 4,3 mrd fér el, tehát ebből a szempontból egyenlőek az esélyek. Mindazonáltal ha mi állandóan felvettük a cuccaitokat akkor nem értem hogy miértnem használtátok ki az előnyt hogy tele vagytok kp-vel... (a játékban vannak taktikai fogások is). Ezeket vagy elmondják neked, vagy tapasztalat útján rájössz. Egy klánban ne mkicsiben kell gondolkodni hanem nagyban, és nem egy órára előre kell tervezni és dolgozni.

A tisztánlátás végett viszont leírom hogy én ha hiszitek ha nem de tényleg nem értesültem a klántámadásokról csak akkor amikor már javában mentek, de Petiék amennyire én emléxem 300K lovat fokoztak, és Istvánnak a lovai mentek el ami tényleg lehetett összesen 500K. De ennyi volt a ló a klánban.
Nem rajongtam hogy István elengedte a lovakat, de asszem ezzel kapcsolatban már mondtam neki a véleményem, másra meg nem tartozik

Amúgy a hódító egy játék aminek a JÁTÉK a lényege. Fennt vagyunk a tetején lassan 3/4 éve, és csak termelünk. Akkor majd kell a szabályokat módosítani ha ez nem tetszik és akkor változik a helyzet.

Addíg senkit se fogok támogatni míg nem látnám hogy tesz érte valamit...
(mert jelenleg senki nem aktívkodik a játékot illetőleg)

És csak befejezésként: már jópárszor kifejtettem a véleményem az ügyben hogy legyen fordulási könnyítés A-ban, de az érintettek közül senkit sem érdekel a könnyítés, csak megy a vádaskodás.
Szóval asszem nektek nem a fordulással van gondotok hanem azzal hogy mi vagyunk az elején. Rossz hírem van: ez még sokáig így lesz

Ha még valamit szeretnél kérdezni akkor kérdezz nyugodtan, de a tapló hangnemet nem bírom... (bocs ha én reagálom túl de könnyen sértődöm)
Reply With Quote