Thread: Román 1/A
View Single Post
Old 11-17-2007, 19:01
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Vice View Post
Kar az energiat pazarolni ...
roviden ... ha lenne 20-30 aktiv ori rajtunk kivul , akkor kb 2-3 honap es a piacot mar nem tudnuk uralni ... de fejjel kene jatszani ... 1-2-3 oris kis klanok ... ellenuk nem tudnunk tenni semmit ...nyugodtan termelhetnenek , menne kozuluk 1-2-3 embernek a topkore
de konnyebb sirni mint valamit tenni
Nem sirni akartam es sajnalom ha ezt vetted ki a hsz-ombol... En ha jol latom gratulaltam... csak eppen nem lattad mer nem olvastad el figyelmesen...
Akkor hadd GRATULALJAK mert tenleg jol csinaljatok! (es ne mondd azt h ilyen gratulat nem kersz... en tenleg tiszta szivembol szeretnek gratulalni es kerlek ugy is vedd mert megerdemlitek)
A 1-2-3 kisklanokat mar leloheted startbol mert 1 szemelyes Klan is volt kozuletek kivalva (nem szemelyeskedes Istvan es tod h SOHA nem tennek ilyet csak peldazok... Udv. amugy ha olvasod ezt majd!)
es 20-30 orival hanyadik helyezeteknek menne a top kore????
30-nal 9! es a klanotok az 10 ori alkotja... vagyis minimum 34 aktiv ori kell legyen a csopiban... nem kerem azt ide h lenne annyi ha visszajovunk... nem akarok visszajonni mert nincs kedvem az egeszhez... nem akarok foldet leadni mert megtehetitek h vegigutitek a csopit... Mikor megertitek h kulombseg van a meg lehet es meg kell tenni akkor majd en is kisse erthetobb szemely leszek... Nincs kedvem 6 honapig kuporgatni es utana megint 3-4 honapi kuporgatasom elvigyetek... igy evente efektiv fel evet jatszok ugy h fejlodik az orim... Te igy jatszanal? Tenleg gondold at mielott valaszolsz... en nem veszekedni akarok csak eppen megkerdezni h amikor irtok valamit meg is gondoljatok h mit irtok?
Es h piacot nem tudnatok mar tobbet uralni? ennyire ne becsuld ala sajat magad... 60 fos csopit uraltam egyedul... teki es nyersbol... es akkor 10 ember nem tud uralni egy 30 fos csopit? na ne mar...
Istvan es Peti azon keves szemelyek koze tartoznak akik nagyon jo fejek es mindig is megmaradok mint baratjuk ha csak tolem fugg es sosem ugattam rajuk h miert akartak minket tamadni!!! Azert hangoskodtam nekik h miert kellett az egesz csopit vegigutni, nem a sajat klanom erdekelt mert mi bomlottunk... A legjobban az bantott h a renegatul sem maradt ki az utesbol...
Reply With Quote