Quote:
Originally Posted by pepa
Ezzel nem értek egyett. Mert egy kezdőnek, ha rosszul választ személyiséget, akkor anniyra el is mehet a kedve a játéktől, hogy nem is játszik többet. Én az elején hulla voltam és varázsló lettem volna, ha nem részesíteném előnybe a hadakozást. Pár nap kellett, amíg eljutottam a súgóba ehhez a részhez és akkor hálát adtam az égnek, hogy nem kell újra kezdenem. Ezt a újraválasztást csak 5.-ik szinten lehetne és csak 500 kör után legalább elmúlt 12 órai akció nélkül.
|
amiért a piros, ha már kommentálod:
- 5dik szinten teljesen felesleges a személyiség újra választása, szintlépés után mást választasz, vagy ha még is nagyon nagy kár ért a személyiség miatt, a 4-6 napos kemény munkát ( amíg a súgóban ahhoz a részhez érsz) törlöd, vagy zéró startolsz és újrakezded, okosabban.
- azzal érvelsz,hogy a súgó elolvasása felesleges, csak a játékkal törődjön egy kezdő játékos , de ha valamit nem olvas el, ne vegyük el a kedvét a játéktól , tudjon visszacsinálni dolgokat... ( nem hinném, hogy ez csak nekem nem népszerű )
pár példa:
- lehessen visszakapni földet, mert nem olvastam el a sugót, és úgy támadtam, és elvittek 30 hekit , vagy el megy a kedvem a játéktól
- nem olvastam el a sugót( pedig oda van írva hogy ne piszkáljam), és zéróstartoltam 30 000 hektárról véletlen, kérem vissza az országom
-nem olvastam a sugót, és kiraktam minden tolvajt a piacra, és nullára tekiztek, pedig már 4-5 napja írtam a tekit, kérem vissza őket
Én nem tudom mióta játszom, de jópár játékoshoz képest sokkal kevésbé látom 1-1 javaslat következményét, és lehetőségeit, ezért megpróbálom magamban tartani az oltári ötleteimet, amíg végig nem gondolom hogy vajon jó e vagy sem, igyekszem a tapasztaltabb játékosok ötleteit átgondolni, és megfontolni, esetleg hozzá szólni,vagy csak csendben végig olvasni
sajnos ez a gondolkodás nem jellemző a " nem vagyok kezdő" játékosok között...
arra miért nem gondoltok, hogy a rengeteg bárgyú és értelmetlen javaslat, hozzászólás között elvesznek a lényeges kérdések, és a tényleg tapasztalt játékosok közül egyre kevesebben szólnak hozzá az értelemes javaslatokhoz is, mert tű a szénakazalban esete a legtöbbb javaslat topic...