Quote:
Originally Posted by Ati
Bűvös szó: szabadság
A tekercsek visszajönnek, és ottmaradnak, amíg szabin vagy. Katonával már más a helyzet, elmész szabira, visszajönnek piacról, és már le is lécelnek, ugrott a több(tíz)ezer katona, amit hónapok óta halmoztál.
Óvatosan ezzel!
|
Visszaolvastam kicsit a topicba. Hát igen.
Én majdnem 1 millió katonát buktam el így, 5. szinten. 599 hektáron. Forgalmi értéke kb 30-40 milliárd arany.
De mondjuk hosszú távon a tekerccsel is lehet ilyen veszteségeket csinálni... Azért a több(száz) millió tekercs is szépet produkál a veszteséglistán, ha véletlenül bekopik, miután hazajött.
Szerintem a rúnában való tárolás elég biztonságos. Azzal szabizhatsz is, és nem is kopik, stb stb.
És hogy alacsony az ára a piacon? Mondjuk 100 arany? Amíg a katona 50.000? És? Elfér az országodban 1 milliárd rúna is... Szóval én a védett országokban (sok toronyíj, sok bank) bent tartom aranyban, és csak azt forgatom a piacon, ami nem fér be. A gyengébb védelmű országokban meg rúnában. Végülis annak is van minden csoportban egy átlag ára, mondjuk ha 210 körül veszik, simán kipakolom 400-ért. Senki nem fogja megvásárolni, de még visszajön.
Úgyhogy én az aranyra és a rúnára voksolok.