View Single Post
Old 11-15-2007, 12:43
Peti Peti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by BeeLord View Post
Tényleg kezdem azt hinni, hogy én vagyok a hülye. Tehát az oké, hogy az egyetlen kocsmával rendelkező óriás csak hullától tud esetleg lopni(vagy 0 kocsmás óriástól, de annak még annyi értelme sincs). Én csak azt nem értem, hogy miért lop?

Azt még elképzelhetőnek tartom, hogy az egy kocsmás óriás mondjuk pestises lett és valahonnan embert kell szereznie, de ez egy viszonylag specifikus eset. Ezen kívül mit lehet lopni egy hullától? Átlagos esetben se tekercse, se rúnája, se nyersanyaga. És ha van pár bankja, akkor pénzt se lehet tőle hozni. Tehát oké, hogy a történetben szereplő óriás a diplomáciában keresett magának hullákat lopás céljából, de mi haszna származott ebből?
lényeghez az is hozátartozik hogy ez 200 hekin volt egy sűrű csoportban ahol a csopi nagy része 200 hekis ori volt vagy picit több illetve kevesebb, s mi ott 1 óriás full vari, 2 fél-elf toli, ember toli felállásban toltuk, s ott elég sokat időztünk, mert rengeteg volt a teki író meg egyébb pénzes ori amelyek csak arra vártak hogy kifosszuk őket, ennek előfeltétele volt egy full vari aki mindenkihez belát illetve a pénzes fél-elfek toli készülijét leszedi, s lényégében rengeteg volt arra fele a friss hulla ori fullos raktárral, +akadt még hulla 200 hekin szöviben 90-90-90-90 könyvtárral
Reply With Quote