View Single Post
Old 11-13-2007, 20:55
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
És semmi mást? A tálca az aljától a tetejéig ér? Ööö, próbáld meg a tetejére vinni az egeret, és ha átváltozik lehúzósra, akkor lehúzni. Nem lehet, hogy csak valaki vicces kedvében volt, és felhúzta a tálca magasságát a teljes képernyőre?

Bár akkor meg hogy nézed meg, hogy milyen felbontásban van, meg milyen monitor, ha csak a tálca látszik?
Nem, úgy értettem, hogy a tálcát nem látom.

Illetve most visszamenőleg tudtam mindent elolvasni, amit írtatok, mert term. az explorer is akkor, mint egy ház.

Tehát összegezve: alapjárton most 800x600-as felbontás van beállítva és a spec beállításoknál a monitor fül aatt 85 hz. Kipróbáltam, hogy így beállítottam 1024x768-ra, de szétcsúszott. Átállítottam 60 hz-re, majd ezen 1024x768-ra, de ugyanúgy szétcsúszott. És bár most 85 hz van beállítva, az ATIhoz tartozó fülek között van egy olyan, hogy megjelenítő eszközök: na itt az alapértelmezett megejelnítő ezsköz 800x600-as felbontáson és 60 hz-en megy. Ez már egy olyan ellentmondás, amit nem igazán értek.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote