View Single Post
Old 11-08-2007, 17:38
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

De az a baj, hogy önfényezésnek titulálja valaki a véleményem. Mert érdekel? Mert utánajártam? Mert csináltam, kipróbáltam? Ez miért utálatkeltő?
Én csak ezt nem értem...
Sima átlag ember vagyok egy nagy adag érdeklődéssel, kíváncsisággal, és lelkesedéssel.

Bárki más is kipróbálhatna annyi mindent mint én, én sem születtem milliomosnak. Volt, hogy 18 évesen 16 órát dolgoztam / nap... Miért? Mert akartam valamit. Ahhoz emg pénz kellett. nem ültem le sírni, nem kértem segélyt. Dolgoztam.

Nincs munka? Nem lehet dolgozni? ez azért nem így van. Igen, sajnos valóban egyre kevesebb a munkalehetőség, egyre rosszabb feltételekkel. Ez igaz. De ha valaki igazán akar valamit, azt meg tudja csinálni. Egy sima gimis érettségvel a kezemben találtam 80k Ft-ot fizető állást. 18 évesen. Mellette elvállaltam másodállást, 6 órában. +40k. Mennyi az? 120k nettó. Igaz, fél év alatt kikészültem. És? A megélhetésemhez elég lett volna 80 is. Határozott célja volt, hogy többet dolgoztam. Aki meg akar élni, annak 8 óra is elég.
Szóval van munka. Csak akarni kell...

A hosszú üziket nem leradírozásnak szánom. Hanem beleélem magam valamibe. Nem azért hosszú, hgoy másnak rossz legyen. hanem mer nekem úgy esik jól, hogy nem 2 szóban mondom el, hogy "igen, kék..." Hanem bővebben. De ismétlem: mindenkinek joga van írni ide annyit, amennyit akar. Ennyi erővel ez olyan, mintha valaki többször vesz levegőt percenként mint én, és beszólok neki, mert elszívja előlem... Lenne jogom többet lélegezni? Igen. Hátakkormeg ő hibája? Nem...

(A tagolásért boccs. Általában van benne. Csak akkor a rövidebb is hosszabnak tűnik.)

Szóval visszatérve: ha valakinek szúrja a szemét, hgoy sok minden érdekel, sok mindent csináltam, kipróbáltam, esetleg még értek is hozzá, az továbbra sem az én hibám. Hanem sokkal inkább az övé, hogy ő nem valósítja meg az álmait, ezért kényszerképzetből lehúzza inkább a boldogabbakat.

Sehol soha le nem írtam, hogy én mindenhez értek, vagy mindent mindig jobban tudok. Tudok dolgokat. Talán sokmindent. Biztos csomó dolog van, amit rosszul tudok a világról. Sőt, biztos, hogy messze nem én vagyok a legeredményesebb játékos a hódítóban sem. Még soha senkit nem bántottam, mert ellentmondott nekem. Annyit kértem csupán, hogy mondja el miért nincs igazam. Erre nagyon nagyon kevesen voltak hajlandóak. Általában itt jön az anyázás, meg a pirostégla dobálás... Amikor inkább lejáratnak, mint alátámasztják a saját igazukat. És aki nem ismer, mondjuk nem beszélünk minden nap, az akár beveheti a lejáratást is. hiszen ha valakire sokan, és sokáig mindják, hogy hülye, akkor a tömeg el fogja hinni... Ha másért nem, csak azért, hogy ne lógjon ki a sorból.. mert hogy néz az ki, ha az összes haverja mond valamit, és ő meg nem azt... (Csordaszellem.) Szóval attól mgé nem leszek egoista, hogy széleskörű az érdeklődési köröm... Akkor lennék egoista, ha kijelenteném, hogy mindenki más hülye, és itt csak nekem lehet igazam. Ha ez így lenne, akkor nem kértem volna csomószor elnézést, ha hülyeséget írtam, majd bebizonyították, hogy valóban hülyeség, és leírták jól.

Sajnos nem tudok felmutatni hatalmas, sok éves 1/A-s orikat, hogy legyen itt szavam. De megjegyzem léphetnék A-ba... Csak nem akarok, mert jólérzem magam ott, ahol vagyok. (Ennek fényében most átírom az aláírásomat...)

Halkan megjegyzem, mondták, hgoy tünjek innen végleg, mert csak felborítom a külső eddig megszokott menetét...
Reply With Quote