Gee, csitulj már el egy kicsit, senki nem mondta hogy húzz el innen, én is nagy ívben lexarom, hogy páran nem szivesen olvasnak itt a fórumon, azért nem kopok le mert szúrja a szemüket a létezésem.
em
Ha érdekel a véleményem, leírnám, hogy engem mi az ami valamelyest tud zavarni veled kapcsolatban, legyen bármiröl szó, te biztos, hogy írsz két három kisregény méretü hozzászólást, ezzel kissé leradírozva másokat a fórumrol.
Szóval ha veleki leirja azt hogy kacsafing ,akkor nem kellene válaszként egy vagy két novellát írni neki.
Az ezt megelőzo hozzászólásodat illetően, ha már ilyen hosszú hszt írsz, tegyél mér bele egy kis tagolást, mert majd kifolyt a szemem mire végig olvastam.
Azonmeg ne is lepődj meg, hogy ha valaki mindenhez ért mindenröl tud, mindenröl van véleménye és mindezt úgy adja elő, hogy ez önfényezésnek tünik, az szúrja az emberek szemét, az enyémet is. Először nekem sem voltál szimpatikus a fentiek miatt. Most kicsit másképp látom, de még mindig néha túl sok vagy.
Ja meg azt majd el felejtettem, hogy vannak itt szemellenzős emberek is, miattuk teljesen felesleges koptatni a klavit, egyszerübb ha oda álsz a fal elé és elmondod neki a véleményed.
Gyulaword (#79796)
|