Őő.
Hát ha te itt letiltassz, akkor az lett volna a normális reakció, hgoy írok az orijaidba? :O
Szerintem az kifejezetten pofátlan zaklatás lett volna... Mivel a tudtomra adtad (még akkor is ha számomra kedvezőtlen körülmények között), hogy nem kívánsz tőlem üzeneteket fogadni...
Ennek nyomán úgy véltem, igen nagy bunkóság lenne ezt a kinyilvánításodat áthágva kihasználni azt a kiskaput, hogy ismerem az orijaidat.... Ezért nem írtam.
A szoknyát mellőzhetem, ha szeretnéd... (Vedd úgy, hogy mivel szóltál, mellőzve van innentől kezdve.) De ez az én szemszögömből úgy nézett ki, hogy egyik pillanatban még semmi gond nincs közöttünk, a másik pillanatban pirostégla, becsmérlő üzenet, tiltás. Ilyen sorrendben. Ezt nem tudtam mire vélni, egész egyszerűen annyit akartam írni, hogy "Ezt most miért?" Erre annyit írhattál volna, hogy "Mert nem akarom olvasni a hsz-eidet, és kész...". Itt felkaptam a vizet, és visszalöktem a pirosat pillanatnyi elborultságomban.. De még így is odafigyelve arra, hogy egy olyan üzenetre adjam, amiért nem kár, ha kitörlöd, ezáltal ledobva a pirosamat... (Asszem egy viccre adtam? Vagy valami hasonló kaliberű megmozdulásra.)
Na mindegy. Szerintem hagyjuk a dolgot.
Szerintem elég korrekt magyarázatot adtam, hogy miért nem zöldeltem bele az országaidba.
|