Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 11-08-2007, 13:54
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Attila

Feltételezem Bogár minden szavának világmegváltó súlya van..

Egyébként meg az a topic viccből volt létrehozva nem? Azért, hogy mindenki állatságokat írjon nem? Ki hitte volna, hgoy pont az zavar bárkit is... Mellesleg ha nem akarta olvasni, tiltson le simán. És ne küldözgessen lekicsinylő, sértően lenéző üziket, meg pirosakat, és utána tiltson le... Ez a 'pofán váglak, majd befutok anyu szoknyája alá' műsor valóban sokkal jobb, mint az én szófosásom. Mert ugye az üzik jönnek, csak épp reagálni nem lehet.

Hozzáteszem rengetegen mondták, hogy ha nem lett volna szófosásom, unalmas lenne a topic/fórum. Hozzáteszem azt is, hogy kevés értelmetlen hsz-t tud mutatni az új nickemmel, ami szintén tiltva van, mivel egy rakás topicba nem írok, amibe eddig írtam.

Sőt! Még monro-val is egyet értettünk. KÉTSZER IS! Ami sokkal durvább tény, mint az, hogy ki kit tilt le a külsőn. Hozzáteszem leszarom, mivel én tök máshogy ismertem őt meg, nem úgy, hogy bárkivel is ilyet tegyen, hogy a letiltás 'védelme' mögül fikázzon olyan magas lórol, hogy még a patájához sem érek fel.... De csalódnom kellett. Szóval ez van. nem foglalkozom vele. Most is csak azért jegyeztem meg, mert az ő hsz-ére reagáltam, és elfelejtettem, hogy tiltva vagyok, tehát tök fölösleges.... Utána hoztam fel a tiltós dolgot.
Reply With Quote