Thread: Felfedezés
View Single Post
Old 11-07-2007, 23:25
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
a fedezési korláthoz:

alsóbb csopi: egy szövi max 4 tagból áll, fedezési határ: a 4. hely
(javítanám 4. legnagyobb hektárú orira)

1/A: max 10 tagból áll a klán, ezért fedezési határra javaslom a 10. legnagyobb ori területét. (tehát nem a 10. helyezett területéig!!)

Ez esetben csak úgy lehet fedezési határt tolni hogy mind a 4 ill. 10 ori területe megnő.
Ezt az ötlet nekem is tetszik, ahogy régebben is támogattam a területhez viszonyitott fedezési határt.
Quote:
Originally Posted by wand View Post
figy Fegya, a konkrét esettől eltekintve -és minden nagyképüség nélkül- ha valamiben én és Monro egyet értünk az kb azt jelenti, hogy 99%-ban igazunk van!

a konkrét esetre meg visszakérdezek: miért cél az, hogy a középmezőny közelebb kerüljön a tophoz?
ez az 1/A, ha a kláncsaták lennének kikönnytve, akkor a jobbak közelebb kerülnek, a roszabbak (már bocs) lejebb, mi ezzel a gond?
így is bárki röhögve elérheti a top 30 alját ahonnan fordulhat ha akar (én saját részemről sajnálatosnak is tartom, hogy kék2-eshez gyakorlatilag semmilyen teljesítményt nem kell letenni az asztalra).
tehát a középmezőny azon része aki "megérdemli", az tudna feljebb menni,
aki meg nem, annak miért "járjon" az, hogy olcsóbban felfedezheti magát oda, ahová mások hajlandóak magukat felküzdeni?
Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, de sztem nem érted meg Fegya-t. Fegya azt taglalja, hogy
1, a mostani fedezéssel szinte képtelenség behozni a mostani toppot, és ezen tényleg változtathatna a kláncsata rendszer reformálása. kb annyiban hogy ha ők is akarják megküzdhetne a Big Gun, meg a Pannon, de sztem erre nem kerülne sor, meg esetleg még az Ovi jöhetne szóba a Big Gun ellen kb. többieket nem érintené. Tulajdonképpen annyiban, hogy az ovi is elszeparálodhatna mégjobban, mert bárki jönne felfele levernék.

2, Azzal hogy A-ban csökken a föld, egyre lejjebb kuszik a top30, és lassan kialakul még1 nagy szakadék a mostani középmezöny és a forduló orik között. vagyis képtelenség lesz a top30-nál tovább ütve menni. Szükség van a fedezésre, hogy legyen kiket ütni. és hogy legyen mit ütni. sztem 1 éven belül B-ből már a top30közelébe lehet majd lépni. és a top30 határa felett lesz egy jó kis szakadék, ahol csak fedezéssel lehet majd átjutni(a mostani top30 feletti rész, akik nem fordulni akarnak) utána ha ügyes vagy megint üthetsz 1-2t ha beéred a mostani középmezöny alját, és utána vakarhatod a füled tövét mert ott állsz 40%os fedezési rátával, és a legközelebbi ori meg 2-3k hekivel megintcsak feletted van. És legjobb esetben is eljutsz kábé oda ahol most az ovi van, de ott vége az utnak, se ütve se fedezve nem jutsz tovább.
a Szakara megszünésével annyi értékes föld ment ki a csoportból,hogy talán 1 év alatt nem fedezz ennyit a csoport.
az a baj, hogy akik új földet hoznak a csoportnak, azok általában kamatostúl veszik el amikor lefordulnak. egyszerüen azért lesz lehetetlen az ütés, mert nem lesz kit ütni

Reply With Quote