Thread: Felfedezés
View Single Post
Old 11-07-2007, 22:45
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Próbáltam ütni. Fél milla katit odafokoztam, majd elfokoztak tőlem 100k értékkel, 0 hekit hoztam, és bónuszba kaptam egy sereget, ami csak a mázlinak köszönhetően 120 hekit vitt.

Az lenne a jó ha lenne még 2-3 klánnak orija ott Ákos közelében és nem tehetné meg a 70% házat! mert ha az a 70% csak 19% akkor a 4 hónap is 14 hónap...
ez tényleg szuper lenne, mert akkor minden játékos vissza jönne szabiról a klánunkban, és nem csak páran gyűjtenénk az egységeket, és így nem 62 % ( de legyünk akkor már pontosak : 18 000 ház ) termelné az egységeket, hanem minimum 24 000 ház, ami szerény számításaim szerint több mint az én képzésem.
sőt ennél is szuperebb lenne, mert nem kéne gyűjteni fedezésre az egységet, mert ütve is lehetne feljebb menni, és a topp10. helyezés legnagyobb hekiéig engedett fedezési javaslat nem érne semmit...

és a legszuperebb az volna, hogy akkor lehetne írogatni a fórumra, hogy a topp jksz-es ütésekkel emeli a hektár magasságot...

és így mindenki boldog lenne, kivéve azok, akik a föld maximalizálásáért lobbiznak.

Reply With Quote