Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Ha nézzük a Biget és a Pannont jelen helyzetben: megépítik a 70% házas orijaikat, és elkezdik "ütni egymást felfelé" 2-3 év múlva. Mert addigra talán lesz még pár ori aki megközelíti őket, de ekkor még jobban felfedeznek. Igen, persze fedezési arány nő, katiigény nő, stb.... De újabb időt nyertek! Talán újabb 2-3 évet.
És itt a lényeg! Ne arról szóljon már a játék, hogy 4-5 év múlva talán lesz 1 klán aki megközelíti őket!! Mert akkor közös erővel kivégzik úgyis azt az egyet.
|
Na. Bevallom Arwyl, eddig ez a beirasod sertett meg a legjobban, es azt hiszem, ezt klanszinten is nyugodtan mondhatom. Ha lehet, ne magadbol indulj ki.
Tuzbe merem tenni a kezem, hogy nem lesz megbeszelt utes, es itt nem csak a sajat nevemben beszelek...
Egyszeruen nem ertem, hogy merult ez fel benned... Illetve ertem, hiszen ugy tunik, ilyen a mentalitasod. Nos, a mienk nem ilyen, es Sergeke sem. Ebben teljesen biztos vagyok. Ehhez annyit adaleknak, hogy sok mas klannal ellentetben, amikor mi kimentunk kis klanba, egyetlen egy eplistat nem hoztunk el, es nem is kertunk, amig kulon voltunk. Ez lehet aprosag, de akkor sem tettuk meg, mig masok igen.
Szoval eroteljesen felhaborit a feltetelezesed.
Valamint az utolso mondatod is eleg erdekes.