Thread: Felfedezés
View Single Post
Old 11-07-2007, 18:26
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
figy Fegya, a konkrét esettől eltekintve -és minden nagyképüség nélkül- ha valamiben én és Monro egyet értünk az kb azt jelenti, hogy 99%-ban igazunk van!

a konkrét esetre meg visszakérdezek: miért cél az, hogy a középmezőny közelebb kerüljön a tophoz?
ez az 1/A, ha a kláncsaták lennének kikönnytve, akkor a jobbak közelebb kerülnek, a roszabbak (már bocs) lejebb, mi ezzel a gond?
így is bárki röhögve elérheti a top 30 alját ahonnan fordulhat ha akar (én saját részemről sajnálatosnak is tartom, hogy kék2-eshez gyakorlatilag semmilyen teljesítményt nem kell letenni az asztalra).
tehát a középmezőny azon része aki "megérdemli", az tudna feljebb menni,
aki meg nem, annak miért "járjon" az, hogy olcsóbban felfedezheti magát oda, ahová mások hajlandóak magukat felküzdeni?

Ha a középmezőny nem kerül közelebb a tophoz, akkor előbb-utóbb behal az A. Illetve már most is rendesen a behalás fele halad, de mivel lehet fordulni onnan nem annyira feltűnő.
Vannak gondok szép számmal Nem személyeskedésképpen mondom, szal ha lehet az érintettek ne kössenek bele kivételesen, de ha a 3 legnagyobb klán, akik egyéniben 1-23 a pontlistán mnt-ben vannak, nincs más választásuk mint a feltörekvő középmezőnyt ütni. A középmezőny viszont szarban van. Fedezni iszonyat költséggel tudunk, ütni már nekünk se feltétlen van kit- Paliking felvázolta a helyzetet elég szépen- termelni viszont lényegesen kisebb hatékonysággal tudunk mint a top, elvégre minket bármikor beverhetnek. Komolyabb harc elől kitérünk, mi legalábbis, meg is kaptam nemrég, hogy gyávák vagyunk, holott egyetlen esélyünk egy kis nyugalomra a nagyoktól, ha veszteségessé tesszük számukra a próbálkozást.

Úgyhogy Fegyával egyetértek abban, hogy a fedezést könnyíteni kell, mert ez így nem tesz jót a csoportnak. És én se 255 kattancs/hekiről beszélek.
Ugyanakkor viszont nem tartom jónak azt a kitételt, hogy egy bizonyos heki felett ne lehessen fedezni. Jó lenne ugyan egy ilyen konkrét határ, de könnyen oda vezethet, hogy páran megunják az A-t, és lefordulva mindenki más számára ellehetetlenítik a haladást végleg. Ugye, ütni irtózat távolságba lehetne csak, fedezni meg lehetetlen. Olyan esetben lenne értelme ilyen korlátnak, ha egyúttal az afölött lévő orik területe ekkorára csökkenne, és úgymond tiszta lappal indulnának. Ilyen viszont nem lesz.