Quote:
Originally Posted by wand
nekem meg valahogy pont fordított a logikám:
a mostani nagy távolságok a könnyű fedezés miatt alakultak ki, ergó ha visszakönnyíted a fedezést a topp újra elkezdhet nőni.
|
Az igaz, hogy a mostani nagy távolságok a könnyű fedezés miatt alakultak ki. De eszem ágában sincs visszakönnyíteni a fedezést. A mostani rendszernél is sokkal rosszabb lenne a 225 kati/ hektár. Úgy gondolom, túl szigorú lett a mostani rendszer, tehát valamennyit könnyíteni kéne rajta, de semmiképpen sem visszakönnyíteni
Quote:
középmezőnynek is jóval feljebb kell kerülnie Ez pedig csak a felfedezés könnyítésével lehetséges.
|
Quote:
Originally Posted by wand
vagy a kláncsaták lehetőségének kikönnyítésével..
|
Ezt nem értem. Te is és Monro is ezt mondja. Magyarázzátok már meg nekem, a középmezőny miért kerül feljebb, ha kláncsatázik. Egyesek kicsit feljebb kerülnek, mások kicsit lejjebb, de az átlag a csatától nem változik, tehát a középmezőny ugyanott marad.
Pontosabban amig nem könnyítünk a felfedezésen, addig a középmezőny egyre lejjebb kerül, egyre távolodik a toptól. Ez nem a véleményem, hanem ez a tény, hiszen a középmezőnynek kb 100000 ponttal kevesebbje van, mint volt egy éve.
Még a csatákról egy két gondolat:
Jelenleg 300 K-ig rendszeresen vannak csaták, 300-400 között vannak csaták, de elég ritkán.
Amikor 225 kati volt a felfedezés, akkor úgy gondoltuk, azért nincs sok csata, mert túl olcsó fedezni, sokkal egyszerűbb és kockázatmentesebb felfedezéssel haladni.
Jelenleg viszont az nehezíti a csatát, hogy bizonyos szint után az esetleges vereség esetén szinte pótolhatatlan az elveszett föld. Ezért mindenki nagyon vigyáz arra, hogy ne veszítsen földet.
Számomra ebből is az a következtetés, hogy a nehezítés előtt túl olcsó volt a föld, a nehezítés után pedig túl drága lett. Tehát valamennyire könnyíteni kell.