Thread: Felfedezés
View Single Post
Old 11-07-2007, 08:08
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Mi a relatív kicsi ori? Mi a távoli ellenfél?
Egy 9000 hekis ori kicsi? Vagy nagy? És ha 100 körön belül nincs üthető ellenfél?

Azt hallottam, hogy 10k alatt könnyű haladni. Igen? Szerintem ellenfél és piac nélkül már 4000 hekin is állati nehéz haladni... Ha kihegyezzük a fedezést 1/A-ra (tudom, az a játék csúcsa, oda kell eljutni, az a mérce, stb.), akkor abból az lesz, hogy aki nem az 1/A-ban játszik olyan országgal, amivel az A-ban tök könnyű haladni, akkor azzal pont azt érjük el, hogy nemámhogy játék lenne, de az a maradték 10% aktív ország is elmegy szabadságra, akik még ott vannak a halott csopikban hírmondónak. És ez igaz az idegennyelvű verziókra is.

Lásd: Angol 2/B... -39 körre ütögetünk, ütésenként kb 20 hektárt szerezve... És sokezer katonát elbukva. De még így is megéri (megéri... pff micsoda szó...), mert fedezni lehetetlen... Nincs piac. Illetve van, nagyjából uralom a piac bizonyos részeit is. És? Mit érek 20 millió rúnával, ha nincs kereslet rá? Vagy tekerccsel? Vagy akármivel? Hiszen nem játszik senki abban a csoportban... Hiába termelek, mint egy őrült, senki nem veszi meg. Ezért annyi történik, hogy naponta egyszer beveszem a piacot, és újra kiteszem.... Fillérekért sem lehet eladni semmit. Konkrétan nincs aki megvegye. Olcsóbb a nyersi meg a rúna, mint az 5. szinten...
1800 hektáron vagyok, egy tisztességes fedezéshez kell vagy 40k katona. Miből?

De igaz ez anarchra is. Magyar verzióra. VAgy az angol normál mellett a román normálra... meg még Isten tudja hol képtelenség haladni. Stb stb...

Úgyhogy én azt nagyon is támogatom, hogy annak kéne megnehezíteni, aki gigaorikkal mászkál, és annak könnyíteni, aki kicsivel. Az meg hgoy 10k hekis orival könnyű haladni, ismétlem, csoportfüggő. Nagyon is az. És elnézést a hozzászólásomért... De épp most jártam abban a bizonyos 9k hekis orimban, és majdnem elsírtam magam... Ilyen 100 millió rúnákat fordítok át katonába, és fedezésre... Ha így haladok is, legalább 1 év, mire megközelítem a TOP30 alját... Viszont a készleteim el fognak fogyni. Kb 10-11k hekinél. A top meg valahol 13-14k környékén lehet...
Reply With Quote