Thread: Felfedezés
View Single Post
Old 11-06-2007, 23:08
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Ha a legelsők földterülete lényegében nem változik és az összes földterület csökken, akkor folyamatosan nő az átlagos földterületű játékos és a top közötti különbség. Így nőnek a távolságok a csoportban. Ha nőnek a távolságok, akkor nehezebb harcolni. Ennyi a logikám.
nekem meg valahogy pont fordított a logikám:
a mostani nagy távolságok a könnyű fedezés miatt alakultak ki, ergó ha visszakönnyíted a fedezést a topp újra elkezdhet nőni.

azt meg, hogy nehezebb harcolni, és ezáltal orit növelni, sokkal inkább a magas földleadásoknak köszönhető ki-be lépésnél, lévén ha boldog-boldogtalan fedezhet, senki nem fog harcolni.

Quote:
Azt gondolom, a harc szempontjából az lenne az optimális, ha az országok nagyjából egyenletesen helyezkednének el a pontlistán. Most nagyjából egyenletesen helyezkednek el az országok 300000 pont alatt azaz a 36. helytől lefelé
itt is eléggé más a meglátásom:
eleve nem 300k-ig folyamatos a pontlista hanem 400k-ig azaz a 25. helyezettig. mégis:

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2007-11-05 18:01:07 collateral (#306569) elfoglalt 247 hektárt 11ASD11 (#352584) országától.

gyakorlatilag 1/A-ban nincs 300 hektár feletti egyéni ütés, miért?
400k-n 600 hekiket kéne üssenek.
szal szerintem ott az egyenletes pontlista, mégse ösztönöz harcra.

Quote:
középmezőnynek is jóval feljebb kell kerülnie Ez pedig csak a felfedezés könnyítésével lehetséges.
vagy a kláncsaták lehetőségének kikönnyítésével..

Quote:
Azt is valószínűnek tartom, hogy a top nagy távolsága és a mezőnytől való elszakadása miatt nagyon sokan reménytelennek tartják utolérésüket és ezért meg sem próbálják. Inkább lefordulnak.
szerintem meg aki emiatt fordul, az nem is érdemli meg, hogy utolérje őket

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
(vagy az első 25 orinak le kell fordulnia, de erre aligha számíthatunk)
igen, ebben egyetértek, valamikor régen amikor változott a felfedezés valami topicban, mondtam, hogy a nagyorikat a megváltozott helyzetre való tekintettel le kéne hozni 700k-ra , és onnan mehetne az egyenrangú csata, de azt hiszem ebbe rajtunk kívül nem sokan mennének bele

Last edited by wand; 11-06-2007 at 23:12..
Reply With Quote