Thread: Felfedezés
View Single Post
Old 11-06-2007, 05:51
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Hmmm ....Megint van valaki aki okosnak tünteti fel magát mások előtt,de gőze sincs az egészről illetve a neki kényelmetlen részeket eltörpíti .
Kedves Arwyl neked fogalmad se volt arról hogy milyen egy klánütés amikor én már 200 klánütésen túl voltam és ezért megkérlek hogy hülyeségeket ne beszélj már tényként feltüntetve.A Pannon területe egy részét igaz hogy felfedezve szerezte mint a többi nagy klán(Szkara és a Kecskések is na meg a Big Gun) de mellesleg nem keveset ütöttünk egyéniben és klánban is.Még a két törpének a területe sem származik teljes mértékben felfedezésből Jajde Viccessel nagyon szépeket ütöttünk klánban amikor te még valahol a alsóbb szinteken játszottál.A személyes ellenszenvedet megkérlek ne itt fejtsd ki nyiss neki egy topikot (ki,miért és mennyire utálja Serg-et cimmel).Az szk-ra menés történetét meg inkább ne szinezd mert amennyit már mesélsz róla az már tragikomikus.
Serg! Tisztázzunk valamit! Nem utállak! Nagyon sokat tanultam tőled. Az az 1 húzásod amikor a törpére rákergetted Ákost nem tetszett csak.

Az hogy te évekkel korábban kezdted, és sokkal tapasztaltabb vagy, szvsz nem szégyen rám nézve.
Elhiszem, hogy a Pannonos orik sokat ütöttek klánban egy ideig. ~8k-ig talán, mert én ott körül kerültem oda és 9k-nál léptem át a Szkarába. Amíg ott voltam nem ütöttünk. Azután pedig -emlékeim szerint- szintén nem, már csak az általam említett ütések voltak.

De mind1.

A témánál maradva: a fedezési költséget csökkenteni kell, és szerintem a terület/10 kati/ 1 heki a reális és elfogadható katonamennyiség. A jelenlegi katimennyiség teljesen unalmassá és lassúvá teszi az 1/A-t, mivel nem halad előre a csopi. A nagy távokat iszonyat sok idő átfedezni. A katimennyiség csökkentésével szerintem fel tudjuk gyorsítani a tempót, és talán nem 4-5 év kellene Sergék megközelítéséhez, hanem elég lenne 1-1,5 is. (ami még mindig rengeteg)
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote